Sayfa 777/997 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    power ne kaldı sunun surasında yıl kapanısına hani yıl kapanısı 4.20 olacaktı tl oranı %11.5 olacaktı .bak 3.80 altı su an bak catır catır 15 ustu baglıyor vatandas yılbasından itibaren tl deger kaybı su an %8 yani realle esitledi ..halkbank olayı aleyhte olursa 4 ustune anca o zaman gorursun ..yok birsey cıkmazsa 3.30-40 tl ye alırım seneye 2 yıldır yok 4.20 40 60 olacak hala olacak ha
    senin sorunun ne? TL mi alıyorsun BİST mi alıyorsun ne halt yapıyorsan yap bana ne? işin gücün polemik,bana bulaşmada ne yaparsan yap. yine tekrar ediyorum 15-16-17 bağlasanız ne yazar? negatif faize talim ediyorsunuz. ben böyle bir soygunu kabul etmediğim için dolardayım. global ve yerelde şu an dolara baskı var ve bu çok kısa vadeli, eurusd'de hayvan gibi ikili tepe var bu ikili tepe pariteyi 1,02 ye götürür. hedeflerim asla değişmedi ve değişmeyecek.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    MT sine bir arkadaşa 500+ 15.8 verilmiş dedim. MT si ; ama onun mutlaka milyonu tamamlayan başka hesabı da vardır dedi. Anladığım kadarı ile sizin paçal galiba tl + usd milyonu geçiyordur muhtemelen. Öyle ısrarcı halleri de yok. Gelirsen gel hesabı.
    Ksr bakmayın mesajınızı çok geç gördüm. Şunu belirtmeyi unuttum. 500k tl için 15.8 verdiler .Milyon hesabı falan değil. Milyon hesabı olsa 16-16.5 bile alırdım. O kadar istekliydiler. Ama fark yaratır mı bilmem benim hesabım ticari hesap.

3. Rodeo %14.90 gibi komik bir oran teklif etti. %15.60 tan aşağı Olmaz dedim .1 gün beklettim oksijende. Çekeceğimi anlayınca birden %15.40 olur dediler. Kabul etmedim Burgere gönderdim. Aslında ilk teklifte %15.40 verseler %15.50'yi kabul edecektim.

Burgerdekine para eklediğim için %15.50 yaptılar 91 gün vade. Toplamda 500k altı. 500k üstü olsaydı %15.75 'i kabul ettirebilecektim. Meblağ 500k altı olduğu için çok zorlamak istemedim.

Bence prensip edinmeliyiz. İlk teklif çok düşükse sonraki arttırımları sorgulamalıyız. %15.50 verebileceğini ve piyasa şartlarından dolayı *vermesi gerektiğini* bilen bir banka %14.90 teklif etmeye cesaret edememeli. Ediyorsa sonucuna katlanması gerektiğini bilmeli.

Rodeo al sana oksijende 103.5k kalsın yeter.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Ksr bakmayın mesajınızı çok geç gördüm. Şunu belirtmeyi unuttum. 500k tl için 15.8 verdiler .Milyon hesabı falan değil. Milyon hesabı olsa 16-16.5 bile alırdım. O kadar istekliydiler. Ama fark yaratır mı bilmem benim hesabım ticari hesap.
    Farkeder , ticari hesapta örneğin Vakıfta bireysele göre 10-20 baz daha yukarı oluyor. Halk `ın milyon üstüne %16 ve üstü verir savına gelince; inanın bireysel milyonun çarpı bilmem kaç katı paraya bile o oranı vermediler, verdikleri en son 15.80 idi ( o nedenle para Vakıfta 15.60 ile kaldı) . Bu 2 gün önce olan bir iş şu anı bilmem.

5. Vadeliyi bağladık neyse de ben gerektiğinde hisse veya dolar almak bir miktar para ayırdım bunu nerede değerlendirmek daha hesaplı olur onu bulamadım, 14.50 den günlük hesaplara mı yatırmalı yoksa b tipi fonlardan mu almalı?

6. 750k için 91 gün Burgan 15.75 bağlandı
    210k için 91 gün vakıf 14.60

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Vadeliyi bağladık neyse de ben gerektiğinde hisse veya dolar almak bir miktar para ayırdım bunu nerede değerlendirmek daha hesaplı olur onu bulamadım, 14.50 den günlük hesaplara mı yatırmalı yoksa b tipi fonlardan mu almalı?
    Fonlardan kar edebileceğin gibi zararda edebilirsin garantisi yok.Eğer tl olarak değerlendirecekseniz günlük hesap daha mantıklı.Bende Tl mevduatımı martın üçüncü ve son haftasına denk getirecek şekilde parçalı bağladım.Kalan tl ile bir kaç ay önce hisse almıştım duruyor bir 6 ay daha beklemeyi düşünüyorum.Temeli sağlam diplerde gezinen çıkışa geçince iyi para bırakacak hisselerden alınabilir. (kendi düşüncem tabii kimseyi bağlamaz)

8. ING'de şubeden eft yapan var mı ne kadar ücret alıyorlar? İnternet bankacılığı eft limitini 250k'dan fazla arttırmıyorlar, birde şaka gibi vadelide e-Turuncu'nun 14 oranı üzerine çıkmıyorlar, yani isterseniz bağlayın hesabı.. Zaten MT'leri de ayrı bir kafada, sırf e-Turuncu için tutuyordum mevduatı. Vakıf şubeleri bile daha ilgili ve istekli mevduat için..

Şeker ve Abank da 15 üzerine çıkmadı bugün, oranlarda gevşeme var sanırım.. Meblağ 500k+

Sayfa 777/997 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •