Sayfa 778/1000 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Aldığım fonlar 1 hafta olmadı %1 üstünde getirdi
    Bistte yeterince mama yokken birde

2. ING Mobil'de yer alan ATM/Şube Bulucu, size 1 km'den yakın ING ATM'si bulamadığında diğer banka ATM'lerinden 1.000 TL'ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz.

güzel hizmet

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ING Mobil'de yer alan ATM/Şube Bulucu, size 1 km'den yakın ING ATM'si bulamadığında diğer banka ATM'lerinden 1.000 TL'ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz.

güzel hizmet
    Kaç sefer geçerli acaba .

Benim bulunduğum yerde sadece denizbank ATM si var .

Her gün 1000 tl çekebilirim o zaman

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kaç sefer geçerli acaba .

Benim bulunduğum yerde sadece denizbank ATM si var .

Her gün 1000 tl çekebilirim o zaman

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mail olarak bu bilgi geldi sayı belirtmemişler sınırsızdır belki

Günaydınlar Dostlar
    dün yogunluktan giremedim ama söyleyeyim hemen %18-19 gibi dağıttım parayı günlük repo mevduat şeklinde ben,,
    aylık bağlamadım
    çünkü dolar al beni diyor biraz orada fırsat kolluyorum

6. Günaydın,
    Paranın yönünü nereye çevirecez ?
    *Dolar bu ara düşme eğiliminde, kaçtan girilir ne kadar beklemek gerekir, sabır işi.
    *Gram altın cezbedici, ama uzun bekleyeceklere yastık altı saklama fonu gibi.
    *BIST bu ara pirim yaptı, düzeltme beklense daha iyi olur.Bir kriz anında 95k gibi durumu değerlendirip girmek iyi bir seçenek. Not: borsadan anlamam , bilmediğim işe girmem, risk yüksek diyenler olacaktır, saygı duyarım. Riski azaltmak için iyi zamanlamayla hisse yoğun bir fon seçip ufaktan pörtföyünüzü çeşitlendirin. Kağıt takip etmeyin, bırakın işin profösyonelleri çalışsın , 10-15 hisseyi sepetleyip takip edip ayar yapsınlar, siz yükselince çıkacağınız bandı takip edin.
    *ppf şu anda mevduata çok yakın bir tık üstte getiride. Takip edip getiri düşer düşmez çıkmak lazım.
    *Mevduat faizlerini hepimiz takipteyiz, haziran ayında 1 yıl ve 0 stopaj opsiyonlarını seçenler MK 26.5% ile 2. Aylarını bitiriyor, kaldı 10 ayları.
    *Nkolay bono mk dan bir iki tık daha cazip, e her zaman öyleydi zaten, sıkışıp kararsız kalınca ilk seçenek...
    * Emlak ...tuhaf sanki kıpırdanacak gibi, bankalar kredi oranlarını düşürecek ve ihtiyacı olan çekip alacak. Bankalarda kredi vermek istiyor ama ortam yeni yeni yumuşamaya başladı, dalga boyu giderek büyüyecek ve fiyatlar primlenecek.

Geçen zaman diliminde değişen ne oldu? Birşey olmadı ki, TR ekonomisi frene bastı, küçüldü,durdu....şimdi NY ve Londrra finansörleri rotayı TR ye çevirmeye eğilimli , bir kaç gelişen ülke marketinden daha çok fırsat olduğunu gördükleri anda TR ye pompalamaya başlarlar paraları...bu giriş TR ekonomisine koka etkisi yapıp hayat verir coşturur, ama etkisi sürekli olmayıp kesildiği anda yine aynı senaryoları yaşarız.
    Ne yapmak lazım düşüşte al bekle, çıkışta sat keyfine bak....

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    Günaydın,
    Paranın yönünü nereye çevirecez ?
    *Dolar bu ara düşme eğiliminde, kaçtan girilir ne kadar beklemek gerekir, sabır işi.
    *Gram altın cezbedici, ama uzun bekleyeceklere yastık altı saklama fonu gibi.
    *BIST bu ara pirim yaptı, düzeltme beklense daha iyi olur.Bir kriz anında 95k gibi durumu değerlendirip girmek iyi bir seçenek. Not: borsadan anlamam , bilmediğim işe girmem, risk yüksek diyenler olacaktır, saygı duyarım. Riski azaltmak için iyi zamanlamayla hisse yoğun bir fon seçip ufaktan pörtföyünüzü çeşitlendirin. Kağıt takip etmeyin, bırakın işin profösyonelleri çalışsın , 10-15 hisseyi sepetleyip takip edip ayar yapsınlar, siz yükselince çıkacağınız bandı takip edin.
    *ppf şu anda mevduata çok yakın bir tık üstte getiride. Takip edip getiri düşer düşmez çıkmak lazım.
    *Mevduat faizlerini hepimiz takipteyiz, haziran ayında 1 yıl ve 0 stopaj opsiyonlarını seçenler MK 26.5% ile 2. Aylarını bitiriyor, kaldı 10 ayları.
    *Nkolay bono mk dan bir iki tık daha cazip, e her zaman öyleydi zaten, sıkışıp kararsız kalınca ilk seçenek...
    * Emlak ...tuhaf sanki kıpırdanacak gibi, bankalar kredi oranlarını düşürecek ve ihtiyacı olan çekip alacak. Bankalarda kredi vermek istiyor ama ortam yeni yeni yumuşamaya başladı, dalga boyu giderek büyüyecek ve fiyatlar primlenecek.

Geçen zaman diliminde değişen ne oldu? Birşey olmadı ki, TR ekonomisi frene bastı, küçüldü,durdu....şimdi NY ve Londrra finansörleri rotayı TR ye çevirmeye eğilimli , bir kaç gelişen ülke marketinden daha çok fırsat olduğunu gördükleri anda TR ye pompalamaya başlarlar paraları...bu giriş TR ekonomisine koka etkisi yapıp hayat verir coşturur, ama etkisi sürekli olmayıp kesildiği anda yine aynı senaryoları yaşarız.
    Ne yapmak lazım düşüşte al bekle, çıkışta sat keyfine bak....
    Ppf diyorum.. dolarda derim ama dibim dibi var bulmak önemli

Dolara ilk girişi yaptım
    düştükçe alacağım

Sayfa 778/1000 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •