Sayfa 778/1003 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Şu yorumuma da sövebilirsiniz ama yine acı bir gerçek söyleyeceğim.bizlere seçim dönemi çok büyük pembe tablo çizildi.şu an mazotun benzinin 2 usd civarı olması gerektiğini de unutmamak gerekir..açın bakın çevre ülkeleri vs kaç dolar bir litresi..

Devlete doldurursan 22k işciye verirsen nerden cikacak benzindennn,2 adet mtv den etc....

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu yorumuma da sövebilirsiniz ama yine acı bir gerçek söyleyeceğim.bizlere seçim dönemi çok büyük pembe tablo çizildi.şu an mazotun benzinin 2 usd civarı olması gerektiğini de unutmamak gerekir..açın bakın çevre ülkeleri vs kaç dolar bir litresi..
    maaşları da 7.500 TL miymiş?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Otomotiv de kimse sabit gelirli maaşını takmıyor bence.öyle olsa 2 m luk arabalara sıraya yazılmazdı millet.evet kıt kanaat geçinen kesim azımsanamaz.ancak otomobili olan da bedelini ödemeli.şahsen akaryakıt 50 tl olsa otomobillere talep kesilir ve olması gereken fiyata gelir diye düşünüyorum.istanbulda okullar kapandığının ertesi günü trafiğin %80 i azalırdı.şimdi yaz kış %70 yoğunluk.kışın %85.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Aynen Abi.!!!
    Tıkla seyret.!!!
    Sefilligin prim yaptığı.!!!
    Ülkeyle karşılaştır.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=RHWktiZYZ3I

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Otomotiv de kimse sabit gelirli maaşını takmıyor bence.öyle olsa 2 m luk arabalara sıraya yazılmazdı millet.evet kıt kanaat geçinen kesim azımsanamaz.ancak otomobili olan da bedelini ödemeli.şahsen akaryakıt 50 tl olsa otomobillere talep kesilir ve olması gereken fiyata gelir diye düşünüyorum.istanbulda okullar kapandığının ertesi günü trafiğin %80 i azalırdı.şimdi yaz kış %70 yoğunluk.kışın %85.
    otomobilden başlamışken ; oto fiyatlarını da kıyasla
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Aynen Abi.!!!
    Tıkla seyret.!!!
    Sefilligin prim yaptığı.!!!
    Ülkeyle karşılaştır.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=RHWktiZYZ3I

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Döktür şimdi,zaten senin kıymetini bilmiyorlar devamlı şamarlanıyorsun,oysaki hep gerçekleri yazıyorsun,merak etme herkes dize gelecek pek yakında,çünkü bu daha başlangıç...her zaman belirtirim...EYYY DEVLET BABA BENİM MALIM,MÜLKÜM BENİ BAKMIYOR AL MALIMI MÜLKÜMÜ BAK BENİ DİYECEK,çünkü sistem böyle diyor

Sayfa 778/1003 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •