Şu yorumuma da sövebilirsiniz ama yine acı bir gerçek söyleyeceğim.bizlere seçim dönemi çok büyük pembe tablo çizildi.şu an mazotun benzinin 2 usd civarı olması gerektiğini de unutmamak gerekir..açın bakın çevre ülkeleri vs kaç dolar bir litresi..
Şu yorumuma da sövebilirsiniz ama yine acı bir gerçek söyleyeceğim.bizlere seçim dönemi çok büyük pembe tablo çizildi.şu an mazotun benzinin 2 usd civarı olması gerektiğini de unutmamak gerekir..açın bakın çevre ülkeleri vs kaç dolar bir litresi..
Devlete doldurursan 22k işciye verirsen nerden cikacak benzindennn,2 adet mtv den etc....
Otomotiv de kimse sabit gelirli maaşını takmıyor bence.öyle olsa 2 m luk arabalara sıraya yazılmazdı millet.evet kıt kanaat geçinen kesim azımsanamaz.ancak otomobili olan da bedelini ödemeli.şahsen akaryakıt 50 tl olsa otomobillere talep kesilir ve olması gereken fiyata gelir diye düşünüyorum.istanbulda okullar kapandığının ertesi günü trafiğin %80 i azalırdı.şimdi yaz kış %70 yoğunluk.kışın %85.
Aynen Abi.!!!
Tıkla seyret.!!!
Sefilligin prim yaptığı.!!!
Ülkeyle karşılaştır.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=RHWktiZYZ3I
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Döktür şimdi,zaten senin kıymetini bilmiyorlar devamlı şamarlanıyorsun,oysaki hep gerçekleri yazıyorsun,merak etme herkes dize gelecek pek yakında,çünkü bu daha başlangıç...her zaman belirtirim...EYYY DEVLET BABA BENİM MALIM,MÜLKÜM BENİ BAKMIYOR AL MALIMI MÜLKÜMÜ BAK BENİ DİYECEK,çünkü sistem böyle diyor![]()
Yer İmleri