alıç yiyip ahlat sıçıyorlar.
bu işleri de diğer tüm işler gibi suriye, ırak, afganistan, göçmenler, ege, doğu akdeniz gibi dışarıdan akıl almışlardır.
alıç yiyip ahlat sıçıyorlar.
bu işleri de diğer tüm işler gibi suriye, ırak, afganistan, göçmenler, ege, doğu akdeniz gibi dışarıdan akıl almışlardır.
audentes Fortuna iuvat
Yıldız gönderiyi yeniden yayınladı
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
1 sa
🚨SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP
TÜRKİYE’DE PERŞEMBE’Yİ KÜÇÜMSEMEYİN
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HARİKA BİR EV SAHİBİ OLACAK
İKİ LİDERİN DE ORADA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
PERŞEMBE GÜNÜ NEREDE OLACAĞIMI BİLMİYORUM, ÇOK FAZLA TOPLANTIM VAR, AMA ORAYA UÇMAYI CİDDİ CİDDİ DÜŞÜNDÜM.
EĞER BAZI ŞEYLERİN OLABİLECEĞİNİ HİSSEDERSEM, BELKİ GİDERİM. BU MÜMKÜN.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bozkurt ,
benimde ayın 7 ve 8 zinde yaptığım alımlarla benimde portföyde ayın 7 sinde bu formasyonla pozisyon açtım .
formasyonun çalışması için 4.03 üstü çoklu kapanışlar gerekli kanal içinde , bunu başarırsa 4.35-4.40 formasyon hedefi.
4.50-4.55 kanal üst bandı.Stoploss lu tahtayı takip ediyorum .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
aselsn soranlar vardı gün içi.
yükselen kanal içinde hareketi devam ediyor , yalnız 3.40-3.42 bölgesinde tutunmalı bu bölgenin kırılımında aşağıda 3.10 bölgesi mevcut.
aselsn hareketler diğer tahtalara göre daha sert oluyor çünkü ortam ınsıder üzerine çalışıyor barış söylemi ile aşağı basıyorsa masadan kalkıldı söylemiylede yukarıda yapabilir haftalık ve aylık indikatörler motor yakıyor dinlemesi gerekiyor yalnız bir olumsuz haber geliyor bam bam yukarı alıyor makinalar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hafta sonu belirttiğim formasyonda sorulmuşdu bugun ben ilk etap üçgen formasyon olarak değerlendirdim önündeki yemeği yemeden tatlı söyleyen teknikçiler flama var değil üst üst hedefler verecek , ben her zaman oyunu görüp binanın altını doldurulmasını beklerim flamanın çalışması için 2.80 üzeri kapanışlar gerekli ama bunada altı dolu hikaye gerekli şimdilik önümüzdeki hikaye havuç ne kadar alıcı gelecek ona bakılıp arkadan gelecek haberler takip edilecekdir benim öngörüm.
Daha geniş haftalık grafım daha var onuda paylaşırım şimdilik biraz mola kolay gelsin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
15 mayısta putin yok, ekibi gelicek,müzakere edilecek, umarım uzun bacaklılar yine karıştırmaz ortalığı
EMLAK
ejderyalar böylemi evrimleşti ? doğrumu söylüyor dayular ?
https://www.facebook.com/61567570320...4175661494946/
![]()
![]()
pisyedili abi
akşam içtimasında varmıydın ? ben yoktum
gece gelir o şimdi
peşin peşin tekmilimizi verelim
https://www.facebook.com/logurluks/v...1127991369610/
Yer İmleri