Sayfa 779/946 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Milyar dolarlarla ifade edilen bu satışlarda fiziki dolar teslimi yapılıyormu?Yapılıyorsa nerede oluyor bu işlem?
    MB bilmem kaç milyar dolar sattı 1 gecede deniyor, satılan bu dolarlar fiziken de teslim ediliyormu?
    Soyle dusun. Arabani bana satiyorsun. Bende sana noterde eft cekiyorum.

Para nerede, banka da.

Araba nerede, artik benim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Soyle dusun. Arabani bana satiyorsun. Bende sana noterde eft cekiyorum.

Para nerede, banka da.

Araba nerede, artik benim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu durumda MB'nında para tututuğu bir üst banka var demekki, bizimki nerde tutuyor acaba?

3. Arkadaş işin özü şudur, bankada tuttuğumuz dolarları adamlar gidip doları düşürmek için kullanıyorlar.
    Doların artmasını isteyen bankadan parasını ya fiziki çeker yada bir şekilde yurt dışına aktarirsa merkez yada kamu bankaları haftada geriden 4.5 milyar dolar satabilir yok millet dolarını bankada tuttuğu sürece 4.5 değil 45 milyar dolarda satar bu gidişle.

4.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    tatlı su ateistleri yaşlanınca bir dini kabul edebilirler tabii, ama bu onların sorunu...
    genelde tam tersi oluyorlar,yaşlanıp tecrübelendikce tabi okudukca ateist oluyorlar,yani söyleminizin tam tersi..

5. Sabreden dervis muradina erermis. Oyunun sonu belli bana gore.

6. Man adasından geldi o dolarlar demedi demeyin..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Sınıfın yarısını ateist yapmak nedir ya . Hangi ateist bir başkasının ateist olmasını ister . Neyse bu cümlenin arkası ayrı bir sıkıntılı tartışma olur .

r.x.p.u abi kaç zamandır sormaya utanıyorum , ZK nedir ? ( cahilim abi )

Sayfayı okudukça Black Mirror aklıma geliyor, tüm para dijital, para yok . Herhangi bir şekilde dijital sistem çökse maddi anlamda kusursuz bir eşitlik olacak .

Doğu Akdeniz' de Amerika 'dan sonra Almanya da Rum' lara destek çıktı. Sular ısınıyor. Rusya' ya yanaşmak ucuz bir blöf.

Merkez bizim mevzuatları da satabiliyorsa eğer neden seçimlere kadar doları 4 liraya düşürmedi. IMF ' den umduğumuz paranın iki üç katı para vardır yerlide.

Sayfa 779/946 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •