bir forumdaş. lenovo için şu modeli taş gibi sağlam demişti. masa üstü için.
hangi modeliydi o ?
tekrar yazabilir mi.
![]()
bir forumdaş. lenovo için şu modeli taş gibi sağlam demişti. masa üstü için.
hangi modeliydi o ?
tekrar yazabilir mi.
![]()
Abka dayucuğumdan kopya çektim, ben o kadar becerikli değilim.:he:
10bin kırılır dedi ve kırıldığı gün şortunu da kapattı nickinide kurtardı, bi daşla iki kuş vurdu, burdan kendisini tebrik ediyorum :bravo:
Ben arada bir sepet yaparım işte o gün abka dayudan cesaret alıp fırsat bu fırsat dedim yanaştım iskeleye, bana kalsa biraz daha düşüşü vardı bisttin, napalım çoğunluğa uyacaksın rüzgar nereye sen oraya :drunk:
Hamdım Piştim Yandım
Bear_Bull
@BearBull26
2 adet yeni arz onaylanmış
seğmen ve diğeri efor çay
yarın son 3 arzı deli gibi alabilirler
alklc-horoz-yiğit ( son 3 yeni arz bunlar)
yeni borsacı 8.5m idi 10m e koşuyor
çorbacılara duyurulur, çarpılmadan çorba çıkabilir :ok;
Seans sonu dayanamayıp son anda 17.59 da Erdemir aldım ya sabah cosku olursa sutlarim coşkuyu görünce dayanamiyorum.
Geceye son mesaj olsun.
Malum bizim tatil başlıyor. Ama tüm anne-babalara sabır dilerim.
Bu son uğraştığım kuşak gibi bir gençlik görmedim bugüne kadar.
Allah ömür verirse bu çocuklar 40-45 yaşına gelene kadar ana-babalarını sömürür. (genelleme olmaması için %90'ı diyim.)
En temel matematiksel becerileri edinemeden liseye gelmişler. Muhtemelen pandemi sebep oldu. İttire kaktıra dersine 50 verdiğim çocuklar oldu.
Matematik bilmeyenin işi bu ülkede zor.
Bayram tatili öncesi takas avantajı kaynaklı durum, yükselişte etkili oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek tarafından 'borsaya yönelik işlem vergisinin ertelendiğinin' açıklanması ardından VİOP akşam seansı normal seans kapanışının 150,25 puan üstünde günü tamamladı. Haber akışı sonrasında kısa vadeli belirsizliğin kalkması ile BİST100 endeksinin güne pozitif başlangıç yapmasını bekliyoruz......................................
Peki bayram sonrası ne olur.......
Yer İmleri