Originally Posted by
kalvin
arkadaşım olmıyan bir mevzuyu gündeme getirsen ne olacak adamlar demiş diyeceklerini yok gündemimizde diye .hadi sen gündeme getirdin bizde katıldık katılmayız demiyorum burda herkezın canı yanmış bir yol bir çıkış arıyor herkez katılır anlıyacagın ama alıcagın cevap genel kuruldakinin aynısı olacaktır boşuna gündem yapıp beşiktaşı ele güne rezil etme bedelli dendiğinde eger derlerse tabi vaktimiz olacak taksimde buluşur yürür bağırır çağırırz seninde tavsiyene uyar twette boğarız ortamı ve ölümüne gündem yaparız sen hiç merak etme şüphen olmasın..bizler şunu bilmiyoruz burası borsa şirkette herşey yolundada gitse hisselere yansıyacak diye bir durum yok burda şirketin anlaştığı spek kimse ki borsadaki hiç bir şirket speksız hareket edemez bir tek mal pazarlıyamaz işte o kimse o nezamn isterse ozaman çıkar bu hep böyle olmuştur ve olacaktır.bak birileri savaşıyor sence kim ? sen mi benmi ? düşüşteki kağıdı niye aluyor ,alıp neyapacak ? madem bedelli var niye alıyor ? alan bilmiyormu bedelli olabilir diye? küçük yatırımcıyı ayırıyorum tabiki onun bildiği bir şey yok ky. balıklama atlar olaya. ben sana söyleyeyim kim alıyor tahta yapıcı alıyor ve kademe ayarlaması yapıyor ilersi için .heee kim satıyor dersen okadarını bilemem birileri satıyor .şimdi bir sorumdaha var evelsigün 4,13 e kadar geldi satma imkanı verdi, orda satılanı kim aldı düşüşteki kağıdı yukarı çekip satış fırsatı veriyorsa kagıd toplanıyor demektir.bureda önemlı olan alttaki satısı bitirmektir işte alttan gelen satış bittiğinde gün yüzü göreceğiz. y.t.d.
Yer İmleri