Sayfa 78/1012 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Mesela benim 350 bin tl.ye 1 puan fazla alırsam. ortalama 300 tl fazla almış olurum aylık. bu 1 puan aracımın yakıtını karşılanmış olur.
    bizim evde 1 kaç sinek kaldı uğrasan da yağını falan alsan nasıl?

Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    https://www.milliyetemlak.com/dergi/...kac-konut-var/ o zaman okuyalım doğrusunu öğrenelim.
    yalan dolan bu rakamlar

3.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Beni mazur görün beyler ama merak ediyorum 1 puan bu derece önemli mi?

Zaten mükemmel faiz oranları var seç beğen bağla yaslan arkana, sometimes sigorta yap o fırsatın da var düşünme 3-5 ay bak dalgana Zor mu yani?

görende herkeste milyonlar var sanar..
    Enflasyonun altında faize mükemmel demek ancak bir bankanın mudiyi tokatlamasının tercümesi olsa gerek. Kendi eli ile parasını eritmenin mükemmel bir yöntemi. Fazla söze gerek yok "mükemmel". Görüyorsunuz...

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. yeşil ada öngörülerini yerel seçimden sonra imf gelecek diyerek yapıyor bunu dikkate alın bugün videosunu bende izledim 25ten 1 yıl bağlamak büyük cesaret.
    ?

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    yalan dolan bu rakamlar
    o zaman bi zahmet sayda gel

80 milyon nüfusu olan ülkede 80 milyon konut olduğunu iddia edenler,300 tl ile sinek yağını kıyaslayanlar.burayı trollermi basmış yoksa formun ıq sumu düşmüş

7. Çevremde birçok kişi uzun vade bağlamıyor parasını. Bu da düşündürücü. ...

8.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    yeşil ada öngörülerini yerel seçimden sonra imf gelecek diyerek yapıyor bunu dikkate alın bugün videosunu bende izledim 25ten 1 yıl bağlamak büyük cesaret.
    Seçimi mart 2019 dan haziran 2018 e boşuna almadılar. Yaklaşan tufanı biliyorlardı ve bu şartlarda kazanılamayacağını da. Dünyadan çekilen dolar likiditesinin gelişen ülkeleri nasıl olumsuz etkileyeceğini bizden daha iyi biliyorlar. Yalancı baharlara kapılarak uzun vadelere kendinizi bağlamayın.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 78/1012 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •