Sayfa 78/1003 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cem küçük denen yandaş bile bu deliller ile Kavala yi bir gün bile içerde tutamazsıniz dediği davanin çok ağır bir bedeli olur
    Bişey olmuyo ya rusyada kodorkovski diye bi multimilyarder yahudi vardı 11 sene hapiste örgü ördü Sibiryada hapishaneye karayolu zate yok Ya kopter ya tiren (kaçamıyon da) , sonra rutin reyis bunu sktir etti o da dakkasında soluğu londrada aldı hiçbişeyde olmadı ya
    E bu da çıkar elbet bi gün abd ye gider
    Var mı selim edes lerden Engin mengin onlardan bi haber hepsi abd de

2. Ab ve ABD ye bu büyükelçilik hamlesini yapsin da görelim İran dan beter oluruz uçak bile uçmaz.

3. Rusya ile bizi mukayese etmek abes ile iştigal. Rusya net doğalgaz ve petrol ihracatçısı. Ab Rusya olmadan nefes bile alamaz. Biz domates satarak mi borç ödeyeceğiz. Kaldı ki Rusya uçak araba nükleer silah ve enerji üreticisi. Yıllardır ab ve ABD yaptırım uyguluyor ama hala ayakta biz aynı durumda değiliz. İhracatımızın %70 i Avrupa, turizm den göbekten bağlıyız. İran dan beter oluruz

4. Kıçı kırık İran araba yapıyor. Nükleer silah peşinde bizde tohumunu İsrail den aldığımız domates üretiyoruz üstelik tarımın %45 i ithalata dayalı. Her bakımdan ithalata bağlıyız az önce dinledim Abdurrahman Yıldırımi. Tarımda %45 sanayi de %50. Hayvancılık da aynı. En iyi olduğumuz alanda %50 ithalata bağlıyız.

Bıden abd si AB yi yanına alarak tam saha baskıya başladı...
    G20 de de reise yüz vermeyecek büyük ihtimalle...
    Başka alternatifi kalmayan reis her şeyi yapabilir duruma girer.
    Kuzey kore gibi
    Suriyelilerin sınıra Edirne sınırına koştuğu gibi milyonlarca vatandaş sınırdan çıkmak için gün sayar..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Artık son zamanları ve kaybedecek birşeyi yok herşey kendisi ailesi ve cevresi için. Türkiye çok krıtık virajda.

Erdoğan muhalefeti toplayıp demokrasi ittifakı yapmalı. Anayasayı mecliste geçirmeli saçma sapan herşeyin yetkisi kendinde olmamalı.

Cumhurbaskanlıgını 5 senede daha uzatmalı yarıbaskanlık sistemi ile anayasa yapılıp mecliste geçmeli

3 ay içinde türkiye basbakanlık secımıne gitmeli.

Erdoğan içinde cevresi içinde ülke içinde en isabetlisi bu olur. Herkes kurtulur.

7. Geçen hafta tramvay da bir Suriyeli peşime takıldı. Zannedersem ayakkabıcı Konya'da çalışıyor 3000 TL alıyor. O bile diyor ki bu parayla geçinemiyorum. Bu para Suriye'de olsa çok şey alırım ama burada yetmiyor. Suriye'li bile bu şartları beğenmiyorsa artık.

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Artık son zamanları ve kaybedecek birşeyi yok herşey kendisi ailesi ve cevresi için. Türkiye çok krıtık virajda.

Erdoğan muhalefeti toplayıp demokrasi ittifakı yapmalı. Anayasayı mecliste geçirmeli saçma sapan herşeyin yetkisi kendinde olmamalı.

Cumhurbaskanlıgını 5 senede daha uzatmalı yarıbaskanlık sistemi ile anayasa yapılıp mecliste geçmeli

3 ay içinde türkiye basbakanlık secımıne gitmeli.

Erdoğan içinde cevresi içinde ülke içinde en isabetlisi bu olur. Herkes kurtulur.
    Bir adam bu kadar yanlışı niye yapar diye bakıyorum bir baktım milliyet gazetesinde RTE nin biyografisi var. Şu kadar yol köprü hastane yapmış. Bu arada aynı haberde RTE benim dedelerim gürcü biz de gürcüyuz diyor. Cevabı buldum.

Sayfa 78/1003 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •