Sayfa 78/125 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 617 - 624 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Deniz yatırım hisse değerlemeleri sevgili Bayram Hocamdan alıntıdır!kontrolmatik yüzde 148.4 diyor

Bayram Hocam diyorsa bu iş tamamdır.

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Bayram Hocam diyorsa bu iş tamamdır.
    Hoca moca boş iş bunlar.Ne zaman diyorlar onu da soyleyinde milletin parası hiç olmasın.
    Halen düşüyor,her tepki yukselisinde yukarıdan alıp aşağısına işlem yapılıyor.
    Şirketin beklentileri güzel,sektör iyi de önemli olan hissenin,babanın kimde olduğu siz bunu daha iyi bilirsiniz,boşuna kelime yapmayın burda

3.  Alıntı Originally Posted by ZenciTarsus Yazıyı Oku
    Hoca moca boş iş bunlar.Ne zaman diyorlar onu da soyleyinde milletin parası hiç olmasın.
    Halen düşüyor,her tepki yukselisinde yukarıdan alıp aşağısına işlem yapılıyor.
    Şirketin beklentileri güzel,sektör iyi de önemli olan hissenin,babanın kimde olduğu siz bunu daha iyi bilirsiniz,boşuna kelime yapmayın burda
    Ulan olum boş yapma hadi yürü hadi...

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ulan olum boş yapma hadi yürü hadi...
    Yine gelicem, gorucez hissenin son fiyatını ,boşmu dolumu bakicaz.

5. Bu hisseyi övenleri sağlam bir avukat tutup mahkemeye vermek gerek. Patronun paralı elemanı olduklarına şüphem kalmadı artık. patron dediğime bakmayın kendisi bir mühendisin uğraşacağı düşleyeceği herşeyi yapıyor gibi göZükmek için elinden geleni yapmıştır fakat kendisi mühendis değil teknik eğitim fakültesi mezunu bir öğretmendir. Bunu öğretmenlik mesleğini küçümsemek için yazmıyorum. Fakat teknik eğitimde okuyan vaktiyle tanıdığım çok kişiden duydum bizim üç arkadaş falanca proje yaptı yurt dışına uçtu dolar içinde yüzüyor vır vır diye böyle heyecanlı tipleri etrafınıza bakarsanız. Bolca vardır. bu adamın elemanları şirketi pofpoflarken o şahıs hep hisse sattı. Güya ne yapacakmış şirkete faizsiz borç verecekmiş. Bana o zaman neden hisseyi aldın diyenlere cevabım; “kandırıldım” dolandırıldık kardeşim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. https://tr.pomega.com/tr/kontrolmati...ru-kayit-formu

geleceği milli ve yerli kontrol etmek mümkün mü ? kontrolmatik ? kontr ?

Sayfa 78/125 İlkİlk ... 2868767778798088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •