Sayfa 780/1023 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Doğru borsa ucuz şimdi. İyi de bir gün elindeki hisseleri satmak istediğinde alıcı bulabilecek misin ? En kötüsü de yatırım yaptığın şirket varlığını koruyabilecek mi ? Ortada şirket kalacak mı ? Hepsi yok olma yolunda gücü yettiğince dayanacak. Biz de patlamış BİST seyrederiz patlamış mısır eşliğinde. Değmeyin keyfimize. Beyde yok valla.
    İyiye dair birşeyler duymak istiyorum ama en yetkili ağız konuştu. Allah'ımız var dedi. Bu ne demek. Yapacak bir şeyimiz kalmadı gemi batıyor Allah'a emanetiz demek.
    Adamın üniversite okumadığı nerden belli damadını maliye bakanı yapıp gerekçe olarak da, İngilizce biliyor Marmara Üni. de ders vermişliği var demesinden belli.
    Vay be
    yıl 2001 şubat ayı borsa 5000 lerin altına düştü, ekrana bakıyoruz kimse alamıyor, iş c, garanti hepsi "taban" yanlış söylemeyeyim o konjonktür de 0.4 cent e tekabul ediyordu sanırım..

yani söyledğinize katılıyorum.. paramın tümden batma ihtimali varsa ucuz olsa neye yarar, olmasa neye yarar.

2. Sevgili dostum bu saatten sonra ne olabilir? Bizim usta ne gibi radikal tedbirler alabilir?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gösterge tahvil %24.85'ti en son işlem %24.60'tan geçmiş.....

%23.92'ye yakın olan sanırım 5 yıllık tahvil.

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Black Rock adlı ABD li fon 1 ay kadar önce bulduğu her fiyattan %4 lük "Garan" partföyünü boşaltmışdı...
    Kimse anlam verememişdi bu satışa....
    Meğerse kulaklarına üflemişler bu günleri...
    Bizler işte bu çakallarla bistte mücadele etmeye çalışıyoruz...

saygılar/başarılar
    Borsanın enayileri IŞIK ÖKTE gibi goygoy ustaları nedeniyle anlam verememişti ama aklını kullanan insanlar bunun ne anlama geldiğini o zamanlar anlamıştı. Boşuna demiyorum KENEF borsası diye, Garanti hala o günkü en düşük 6.53 seviyesine gelmediyse gidilecek daha çok yol vardır derim ve şimdiden uyarımı yaparım tabi aklını kullananlar için..

4. Damat da faiz düşecek derse çok iyi olur...
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sevgili dostum bu saatten sonra ne olabilir? Bizim usta ne gibi radikal tedbirler alabilir?
    Yapabilecekleri her saat daha da sınırlı bir hale geliyor. Merkezin faiz hamlesi işe yaramaz ise veya bu hamle es geçilmeye karar verilirse sermaye sınırlaması tek seçenek kalacak. Zira IMF şu aşamada politikacılar için Amerika ile anlaşmak kadar zor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Black Rock adlı ABD li fon 1 ay kadar önce bulduğu her fiyattan %4 lük "Garan" partföyünü boşaltmışdı...
    Kimse anlam verememişdi bu satışa....
    Meğerse kulaklarına üflemişler bu günleri...
    Bizler işte bu çakallarla bistte mücadele etmeye çalışıyoruz...

saygılar/başarılar
    sonuna kadar katılıyorum.. hiç birşey akıl, bilgi , zeka işi değil.. burada grafikler paylaşılıyor, temel-teknik analizler yapılıyor vs.. EE ADAMLAR SİZİN BİLDİĞİNİZİ BİLİYORLAR Kİ! demek ki "ters" yapacaklar, yaptıkları birbirini tutmayacak afallayıp kalacaksınız..

türkiyenin en embesil insanı milyonlarca para kazanabilir bu sistem de, yeterki sizin dediğniiz gibi birileri " kulağına olacak şeyleri üflesin"

saygılar,

7. Birisi bir başka yerde böyle bişey yazmış

TC nin, ABD de bulunan ve kısa vadeli olan, 30 milyar dolarlık tahvillerini bozmak, hazırdan yemek değildir. Tahvili bozdur, altına çevir, ülkeye sok..! Sonra bak dolar nasıl 3 liraya iniyor..! Böyle bir iddia var gerçekleşme şansı varmı?

8. acaba 6'nın altına iner mi diye düşünürken cevap geldi. artık hedef 7...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 780/1023 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •