Originally Posted by EGEDUK Test sonucum pozitif çıktı. 1 hafta eve, karantinaya gidiyorum. İş yok güç yok bol bol yazarım burada artık. Geçmiş olsun, umarım hafif atlatırsınız...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Denizdenizli61 Şey 2022 rekorunu tazelemiş 17.56 Hem de dolar endeksi 106lara düşmüşken...
Originally Posted by Denizdenizli61 Dün 17.25 de yaptırdığım test sonucu negatif. Bakan Koca açıklama yapmi"vaka sayısı artışı günlük 40 katına çıktı " Hayda eşim pozitif. 24 saat yanyanayim. Gerçi 3-4 gündür belirti vardı. Bende hic bir şikayet yoktu.Esime götürmüşken test yaptirmistim.
17.57 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
usta bu sıra vurdu çekti değilde yavaş yavaş gidiyo bu.
Originally Posted by EGEDUK İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. usta ballı limonlu ıhlamır.
Originally Posted by Denizdenizli61 Hayda eşim pozitif. 24 saat yanyanayim. Gerçi 3-4 gündür belirti vardı. Bende hic bir şikayet yoktu.Esime götürmüşken test yaptirmistim. eşim 2 kere oldu oğlum 1 kere oldu farklı zamanlarda ama 3 ünde de bana bulaşmadı
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri