Sayfa 781/1003 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abaavv Egeduk ustadım kaçınılmaz olandan zevk almaya başlamış

zamdan zamdan!!

emraaahhh koşşşşş
    https://m.youtube.com/watch?v=3TR7FEl4PTg

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Kula kulluk eden beyinsiz, ahlaksız, kara cahil pislik sürüsüne herşey müstehak ta kurunun yanında yaş da yanıyor, maalesef olan bize de oluyor...

Bu yaratıklarla aynı ülkenin vatandaşı olmak zorunda mıydık ya Rab!!!
    Aha tam da benden bahsettiniz çıra gibi yanıyorum. Evdekilerin elinden kredi kartını aldım. Yoksa bizimkilerin gelirimiz ile harcama konusunda sıkıntı var. Düğün için bizimkiler habire 5 yıl önce insanlar ne alıyorsa onu alıyorlar. Kışın kuruş harcama olmasa bile şuan için 6 ayda bitiyor borç. Ve evdekilere bunu anlatamıyorum, ne zaman kredi kartı limiti bitti o gün anlaşılır iflasımız. Ben bittim vallahi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doğalgaza ÖTV zammı ne kadar etkileyecek bilginiz var mı. Benim bütçe için çok önemli. Muhtemelen sapı tuttuk da ne kadarını tuttuk merak içindeyim
    Hepimiz tuttuk bir yerlerden. Merak etmeyin, Karadeniz gazı var bedava diye reklamı yapılıyordu heryerde seçim öncesi. Gabar'da da petrol fışkırdığına göre, yakında benzin de bedava olur. Sadece ötv alırlar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sıra geldi kkm yada faiz gelirinden vergi almaya yakında ona da gelir hep bizi mi skecek bunlar.

5. Bu adamların en büyük üçkağıdı zammı hep temmuzda yapmaları. Taa ocağa kadar bekle. 6 ay bizi skiyorlar bir ay yüzümüz gülüyor ben hariç ben zammı daha almadan sktiler.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

8. Arkadaşlar herkes tuttuğu ile idare etsin. Hakkına razı olsun kaos olmasın. Herkese yetecek kadar zam var ülkemizde.

Sayfa 781/1003 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •