Sayfa 782/996 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. ZigZag vardı 1210 larda dev çöküş hedefi veriyordu.

Sen nasil batmadin dedim 100 bine 1 kontrat koyuyorum demişti. O kontratı da verecek böyle giderse. Tek yöne sartlanmak en tehlikeli. Kendine çok güvenmek çok tehlikeli. Her an her ihtimale açık olmak lazım.
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    burada kimse para kazanmaya çalışmıyor herkes kumarbaz. kumarımızı oynuyoruz peşine para gelirse geliyor. gelmezse yarın bi daha.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    ZigZag vardı 1210 larda dev çöküş hedefi veriyordu.

Sen nasil batmadin dedim 100 bine 1 kontrat koyuyorum demişti. O kontratı da verecek böyle giderse. Tek yöne sartlanmak en tehlikeli. Kendine çok güvenmek çok tehlikeli. Her an her ihtimale açık olmak lazım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    öyle ama hocam L açıyosun S geliyor. S açıyorsun L geliyor. fazla hareket de iyi olmuyor.

burada kimse para kazanmaya çalışmıyor herkes kumarbaz. kumarımızı oynuyoruz peşine para gelirse geliyor. gelmezse yarın bi daha.
    dogru söglüyorsun ,kumara devam ise buradan artık short açma vakti geldi ben bugun shorta döndüm iyi maliyet bence,akkızla vedalaştım bakalım para gelirse gelir gelmezse yarın yinr devam

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ormanda her zaman gezersek av oluyoruz....ama köşede fırsat beklersek avcı
    Bu benim de taktigim. Islem acacagim seviyeyi sabirla bekliyorum. Hatta o sirada demoda islem yapiyorum oyalanmak amacli.

Bu arada benim de hedefim 1335. Aralik vade icin. Diger vadelerde uzerine 1355 ler minimum. Alisamadim hala yeni rakamlara. Bugun shortladim Subat vade 1566 dan. Tutucam.

Bol kazanclar

5.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    dogru söglüyorsun ,kumara devam ise buradan artık short açma vakti geldi ben bugun shorta döndüm iyi maliyet bence,akkızla vedalaştım bakalım para gelirse gelir gelmezse yarın yinr devam
    bu aralar kime selam versek shortcu çıkıyor. bu endeks düşmez abiler

bu aralar kime selam versek shortcu çıkıyor. bu endeks düşmez abiler
    evet bende tırstım şimdi

Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    evet bende tırstım şimdi
    Benim sadece 1 lot tirsmayin

Ayrica forekse gectim hobi amacli endekste islem actim. Sinyal guzel olunca dayanamadim.

Bu ise kumar olarak bakan degil de sabreden, emek veren ve acgozluluk yapmayan herkes kazansin isterim

Iyi geceler.

8. "Duvarlar ve kurallar yıkılmak içindir" gibi bir söz insanı büyük işlere yönlendiriyor.

Öte yandan kısır için domates ve salça yok ise ketchup da olur diyebilmek lazım. Bana fena gelmedi havalı bir şey oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 782/996 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •