Sayfa 782/827 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792 ... SonSon
Arama sonucu : 6615 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Yani bana göre de haber genelde teknikten öncedir
    Teknikten çok anlamam...Sn.Sindoma bu konuda bizi aydınlatabilir.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    COIN başka bir cumhuriyet.
    Onu BIST'le DJ ile paralel değerlendirmeye tabi tutamazsın..

Mansurunda, chp ninde, mahkemelerinde BIST için bir LİMİTİ var..

Daha önce bu konuda da yazmıştım.. O sınırların içinde aşırı hayalperestlik bana uymaz..
    ya kermalkin bak arkadaşım benim yazdıklarım agresifiğine kadar ve mesaj nolarına kadar ortada, sana uysa ne olur uymasa ne olur, benim bir tane mesajım yoktur ki yenisini yazarken geçimişten alıntı yapmayayım, bütün mesajlarımı o şekilde yazarım ben,....her şey ortada sen neyi savunuyorsun,

bak ben yazdım, iğne bar olursa Mansur başkan içindedir diye yazdım, daha ne yazayım sana,...

sp satarsa sen satarsın demek isterim,..

iğne bar şayet olursa gerçeklerse, peşi sıra üç önemli olay var,

1.not değerlendirmesi,
    2.ppk faiz değerlendirmesi,
    3.29 ekim FED faiz kararı,

bunlar işte 2026 ocağına kadar piyasayı tutacak olaylar,...

2026 ocağı ilk haftasını da benim orada yazdım bir kaç defa, çok önceden,..

27 ekim/3kasım - 2026 ocak ilk haftası ara zamanı benim içinde analizde çok zor bir dönem,...zorlanacağım bir yer, zorlanacağımı dahi yazdım,...

ama şimdi BTC ve coinlerin bu göçüşüyle perde küçük küçük aralandı bana,....o dönem için hep trump-powel i vurgulamıştım,

yazılarımda hep bu var, son olarak ne oldu, FED faiz indirimi geldi,

niye 2026 ocak ilk haftası, eğer Trum-Powel sürtüşmesi çözülemez ise SP göçer,..

zaten başta Nividia gibi 3, 5 kaadla ayakta zor duruyor,..uzatmanın uzatması,...

çünkü 2026 ocak ilk haftasından sora SP şaibesiz yükselene girmiş olacak, ..yani geçmiş dalgaları tüm zamnda hep yükseliyor,...bu SP için düşücek demek,

öyleyse Trump Powel üzerinden buraya bir şeyler koydu koydu, koyamadı geçmiş olsun, koyabilirse bu onun içun müzkte transpoze vardır, o demek, yani RESET,...şimdiden ABD de hükümet kapandı bile, işte bir şeyler koyması gerekiyor,..

benim yazdıklarımı benim topiğime gidip oku,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

terürsüz türkiye..

bla bla bla..

terör dışarıda zaten... baltayı bagaja koyup .. budra şekeri ve otu çeken trafikte kol geziya.

bence trafik aramaları sıklaştırılmalı... araçtan çıkanlar gösterilmeli.

görün bakam törör neredeymiş.

nerde bu dövlettt nerdeeeee nerde nerde..

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    terürsüz türkiye..

bla bla bla..

terör dışarıda zaten... baltayı bagaja koyup .. budra şekeri ve otu çeken trafikte kol geziya.

bence trafik aramaları sıklaştırılmalı... araçtan çıkanlar gösterilmeli.

görün bakam törör neredeymiş.

nerde bu dövlettt nerdeeeee nerde nerde..
    Al sana önlem

Millet birbirini doğruyor
    Çözüm trafik cezalarına zam

Meclis'in masasında trafik kuralları var: Araba sattıracak cezalar kapıda
    Meclis'in gündeminde trafik kuralları yer alıyor. Meclis, trafikte kural tanımazlığa ağır yaptırımlar için çalışmalara başladı. Alkollü araç kullanmaktan kırmızı ışık ihlaline, ambulansa yol vermemekten düğün konvoyuyla trafiği kilitlemeye kadar her ihlal için ceza katlanacak. Yeni düzenlemeyle drift atmanın cezası 140 bin lirayı bulacak.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Al sana önlem

Millet birbirini doğruyor
    Çözüm trafik cezalarına zam

Meclis'in masasında trafik kuralları var: Araba sattıracak cezalar kapıda
    Meclis'in gündeminde trafik kuralları yer alıyor. Meclis, trafikte kural tanımazlığa ağır yaptırımlar için çalışmalara başladı. Alkollü araç kullanmaktan kırmızı ışık ihlaline, ambulansa yol vermemekten düğün konvoyuyla trafiği kilitlemeye kadar her ihlal için ceza katlanacak. Yeni düzenlemeyle drift atmanın cezası 140 bin lirayı bulacak.
    adamın şeyindemi... yaw.

ceza..

cezayı takan adam bagajda her türlü kesici alet neden taşısın

millet otu çekmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    coin temelde iki şeyden besleniyor,
    1.ABD para arzı, niceliksel gevşeme
    2.ABD faizlerinde bir düşüş,...

ama daha çok 1. si,...para arzı fazlasını emme kabiliyetleri çok yüksek,...otorite extrem de para bastığında ve bunu sisteme gönderdiğinde,...bu para arzı falzsını daha önceden emtiyalara emdirebiliyordu ve emtiyalar bir süre sonra fiyatlarını yukarıya katlayıp sisteme global enflasyon olarak geri geliyorlardı,...

bu manada para arzı fazlasını emen coinlerin enflasyona katkısı neredeyse nötr olabilir,..ne bir egzos ları var, ne emek yoğunlar, ne bir harcanan enerji veya ihtiyaç duydukları bir hammadde,..v.s,

işte bu icad yani USD nin yanına yan yol ya da coinci deyimiyle soğuk cüzdan BTC ana endex(coinin xu030 u) sinde buna katkı sunuyor,..
    yani otorite bu nedenle BTC yi var etmek zorunda ama bu diğer ALT coinler için bir kaçı dışında yukarıda bahsettiğim nedenlerle geçerli değil,...

işte BTC haricinde,... yeni bir coin furyasının başlaması için 1.madde yani niceliksel gevşeme olmak zorunda, yoksa yok,

onlarda ne yapıyor, bir kere çıkıyor, ana makinaya bağlanmayı başarırlarsa şayet ölene kadar(delist) devam ediyorlar, neye sağmaya,..

emek yoğun dünya insanıda buna bulaşıp onlara bal yapmaya devam ediyorlar,..

fakat şu eğer başırılıysan! bütün paranla değil bunu çok küçük bir kısmıyla en güzel parayı bunda yapabilirsin,...çünkü

çok düşük paraya korkunç yayılabiliyorsun,...düşünün BTC 127000 usd olmasına rağmen bunda poz alıyorsun ve çok güzel yayılabiliyorsun, üstelik birde kaldıraç ve çeşitli türevler cabası,

bu yayılmayı viob ta yapamazsın kısa sürede sistem dışına çıkarsın, çünkü kademelerin ve fiyatın küçük sermaye sahipleri için elverişsiz,..

bu nedenle küçük sermaye ile viob ta çok para kazanacaklar ve bunu arzu edenler er yada geç ölür bu kaçınılmaz,...

gitsinler hisse alsınlar,...her ay küçük küçük, niye sende küçüksün çünkü,...üstelik viob bir de makinaya bağlı, eskisi gibi değil,..
    piyasa yapıcısı neredeyse MB günüde, bir otorite gibi,..her daim kılıcı havada ve keskin,..
    bak keremalkin coini ve bakış açımı burada yazmışım mesaj 6197,
    eğer ben coini adreslemeseydim bunda pozisyon almazdım,..
    adreslediğim anda o bana malum görünür olmuştur,...ve korku biter,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    adamın şeyindemi... yaw.

ceza..

cezayı takan adam bagajda her türlü kesici alet neden taşısın

millet otu çekmiş.
    Bırak çeksin belki kafasını güzelleştirmek istiyor şeyini bulmak için (anladın sen onu)başka yolu kalmamış demek

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Teknikten çok anlamam...Sn.Sindoma bu konuda bizi aydınlatabilir.

YTD
    Bilmemek daha iyidir boş verin öğrenirsek sonra dert olur stres yaparız kalsın

Sayfa 782/827 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •