Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 783/1014 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ahmetg kafasi dedigin adam seni satin alir

bosuna adam zengin olmamis ve sen hala buradasin
    OOO geldi forumun zengini kaçılınAhmetg,burası nere? ben Türkiye de doğdum,büyüdüm..komik..sana ;yahu ne boş adamsın diyen 100.cü kişi olmayıda kendime bir ödül olarak görüyorum..not:bu rakam ortalama sayılar olarak bu şahsın bodoslama daldığı forumun değişik konularında o topik in değerli üyelerince söylenen bir sözdürbirde ahmet!sen zengin olsan ne yazar ,cimrilikten Özdere de piknik tüpüyle tatil yapmaya kalkan adam,balığı balıkçıdan nasıl bedava araklarım diye kafa patlatan tip burada zenginliğini anlatıyor,varsa konutla ilgili paylaşımın yap yoksa susta adam sansınlar piknik tüpçü...

http://www.hurriyet.com.tr/istanbuld...ziyor-40693219

bedevaaaa

ah eğitim. vah eğitim.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Neymiş;İstanbul çok değerliymiş,al sana değer

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Neymiş;İstanbul çok değerliymiş,al sana değer
    tamamı ile rantsal bir değer istanbul. belediyelerin paraya taptığı denetimlerin sıfır olduğu falan filan.

triyon olsa ne olur şu saatten sonra.

bunun gibi haberler heryerde ist değil sadece.

milletne yedini bilmiyor artık

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yurtdisindaki emlak vergileri masraflar falan bunlari goren TUrklerin gozleri faltasi gibi aciliyor

aradan bir iki gun geciyor ve basliyorlar konusmaya

Abi Istanbul bedavaymis ya biz Istanbulda bedavaya yasamisiz

ya Istanbul cennetmis biz daha yeni anladik. Vay anasini biz Istanbul da ne guzel yasiyormusuzda haberimiz yokmus

24 yildir Amerikadayim yukaridaki laflari 1 milyon kere isittim ve artik biktim usandim

Amerikan filmlerini sabah aksam seyredip beyni yikaninca solugu Amerikada alip sonrada pisman olan o kadar cok insan varki

Olayi kavrayana kadar yillar geciyor peki anlayinca ne yapiyorlar?

Tabiki Istanbul dan ev aliyorlar.

ABD de en pahali sehir kiralarin en yuksek oldugu yer neresi? En az cocuk yapilan en az ilkokul olan pahaliliktan cocuk yapmaktan kacinanlar hangi sehirde?

Istanbul a en cok benzeyen sehir olmasi da tesaduf degildir.

San Francisco

Dunya capinda bir kural vardir. BIr sehir Istanbula ne kadar benzerse o kadar pahali olur. Dunyanin neresine giderseniz gidin kural budur.
    İstanbul'un heryeri köyden.kırsaldan,dağdan gelenler için Paris'tir.İstanbul'un yerlisiyim diyenler bile 20-30 yıl önce kalmadı.İstanbul'u beğenip orada yaşamayı tercih eden kesim bellidir.Ancak durum öyle bir hal almış ki şu an pek çok köyden bile bırakın İstanbul'da yaşamayı 3 günlük gezmeye gitmeyi bile tercih etmeyenler vardır.
    Yurtdışına gidip de dönen hiçkimseyi tanımadım ama yurtdışından geri dönüp de fazla dayanamayıp yeniden yutdışına gidenler tanıdım.
    Ömrünün önemli bir kısmını,sağlığını sadece İstanbul'da yaşadığı için feda edenlere moral çabanız olabilir ama bu moral yaşanılan gerçeği değiştiremez.İstanbul'da yaşamanın tek formülü İstanbul gerçeği ve insanın kendi hayatının muhasebesini yapmaması sadece kendi cüzdanının muhasebesini yapmasıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Dunya capinda bir kural vardir. BIr sehir Istanbula ne kadar benzerse o kadar pahali olur. Dunyanin neresine giderseniz gidin kural budur.
    Londra olsun Tokyo olsun ve diğer pahalılıkta üst sıralara oynayan şehirler olsun hepsi aynı İstanbul, hık demiş burnundan düşmüşler. Te Allahım!

nasıl bilirdiniz ?

rahmetli yemez içmez beton alırdı.

bedavalıktan napacağımızı sapıttık.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben Boston da bir pizzacida calistim sahibi yunanliydi donere benzer bir sey yapiyorduk adi gyro

pide ekmegi arasi satiyorduk. Kac defa o gyro yere dustu patronda gordu. Ekmegin arasina koy ver bir sey olmaz dedi

bizde musteriye veriyorduk

Senin gibi ayakta uyuyan cok var bu dunyada. Sen uyumana devam et.

Sayfa 783/1014 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •