Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Yarın itibarıyla Otogaza 17 kuruş zam yapıldı, artış pompa fiyatlarına yansıyacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Pompaya yansımayaydı iyiydi.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Pompaya yansımayaydı iyiydi.
    daha nerelere yaslıyacak bunlar iyi günler

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ana sayfasında özür diliyorlar , kısa süreli güncelleme yaptıklarını yazıyorlar. Ama bireysel internete tıklayınca işlem yapılıyor. Korkarak işlemi yaptım. Heklendik mi diye.
    Bende Yapıkrediye giremiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bende Yapıkrediye giremiyorum.
    Bilgisayardan girmedi telefondan girdim.

6. Sn. refaba , sizin grafiklere göre dövizdeki hareket sahte mi , gerçek mi ? 12 Ağustosta 100 baz puan yükseliş doları elde patlatır mı ? Yani yükseklerden gelen ses ile aşağıdan esen rüzgar arasında millet patates olabilir mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn. refaba , sizin grafiklere göre dövizdeki hareket sahte mi , gerçek mi ? 12 Ağustosta 100 baz puan yükseliş doları elde patlatır mı ? Yani yükseklerden gelen ses ile aşağıdan esen rüzgar arasında millet patates olabilir mi ?
    faizde ne aşşagı ne yukarı pas gececekler takanın reis i zaten o mesajı verdi aman ha enflasyonda son nokta burası elin ayagın oynamasın faiz yerinde kalsın

8. Adam gazetedeki köşesinde asıp kesiyordu işi bilmiyorsunuz diye, al buyur yap bakalım dediler icraat sıfır.

Türkiye'nin özeti. Lafa gelince üüüf üf. İş yapmaya gelince bzt.

Sayfa 783/1002 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •