Neyse yorumum yanlış anlaşılabilir onun için kaldırıyorum. Ne demek istediğim anlaşılmıştır zaten. Demokrasi herşeydir yazsam yeterli
Son düzenleme : temel analizci; 08-05-2023 saat: 00:29. Sebep: Yanlış anlasilabilir
Bir devlete devlet demek için adalet olmalı,basın olmalı,fikir hürriyeti olmalı.Tek adam rejimlerinde başkanlık sistemlerinde falan bu iş zor.Millet altılı masa yönetimi sıkıntılı olur diyor ya ben asla o fikirde değilim.Güç dağılmalı ki her fikrin her zümrenin kendini temsil imkanı olsun.KK tek adam olarak iktidara geçecek olsa onu da istemem.Şu anda bize gereken parlementer sisteme geçiş ve kurumların restorasyonu.Danıştay yargıtay sayıştay adam gibi olmalı,belediyeler devlete işe alımlar ihaleler adil olmalı.Aslında çok partili sistemde bu daha kolay,partiler birbirini denetler.Zaten yol haritalarını da yazmışlar,baya akılcı ve rasyonel bir plan ortaya koymuşlar.Ben tüm yaşamı boyunca chp ye oy vermiş ve ittifak içindeki bazı partilere tamamen karşı bir dünya görüşüne sahip biri olarak acilen bu tek adam rejıminden kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum.Aksi durumda neler olabileceği hem erzurumda hem yeşildağ ve yakutun videolarında gözüküyor.Neyse az kaldı.
Cem uzanın yakalama kararimi var niye donup ittifaklar dan birine katılmadı
Bunların planı tahmini söyleydi. İmamoğlunun Karadeniz inadı tutar o mitingi yapar. Karşı taraf tuğla büyüklüğünde taş atıyor aynı taşı yerden alıp millet ittifakı atacak. Belki 3-500 kişiyi o kalabalık ablukaya alıp linç edecek al sana iç karışıklık. Bunu önceden bildikleri için İmamoğlu bütün planı bozdu.
Yer İmleri