Sayfa 784/1002 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. İzmir'de bir yrd doç Prostatitile ilgili tedavi bulmuş günde sadece bir Türk hastaya randevu veriyor. Gerisi yurtdışından geliyor. Bu adam prof oluncaya kadar ayda bir gayri menkul alır. Yaptığı işte nam salmış işinin ehli Dr her şartta para kazanır. Özelde yada kamuda tüm cerrahlar para kazanır çuvalla. En az parayı nörolog, mikrobiyoloji, biyokimya alır uzmanlardan. Nörolog da muayene uzun sürdüğü için az kazanır. Dahiliye istese 60-70 hastayı bulur ama nörolog 20 hastayı görmez. Yinede oransal olarak klinisyen kazanır. Ab de bir biyokimya uzmanı yıllık 3-5 milyon dolar kazanıyor diye duymuştum. Hatta ab de en fazla onlar alıyormuş.

2. Benim kız fen lisesi okuyor. Kısmet olursa o günleri görürsem sadece dişçilik istiyorum. Tıp istemem. Bu kanunlarla hiç bir güvenliği yok. 32 diş var illaki biri ağrır çürür.

3. Kafası çalışıyorsa engel olma tıp istiyorsa tıp okusun.
    Benim oğlanda lisede sınıf birincisi, oğlum oku doktor ol önü açık bir meslek,branşında uzman olursun çuvalla para kazanırsın diyorum veriyorum ayarı hergün, en sonunda oğlan patladı bi gün
    doktor olmuycam dedi, ne olucan dedim. Bilişim okuycakmış, ne işe yarıyor sa, işsiz kalır diye korkuyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayasofya arkadasim konyada ozel hastahanede
    suan bulundugu hastahanede 4 adet muayene odasi buna tahsis edilmis sekilde.
    Bugun baska bir hastahaneye gececegim dese alacagi transfer ucreti ile Konya'dan 5 tane daire alir
    Sen sanirim hastahanede calismamissin Konya gibi bir yerde kazanamiyorsan dunyanin hicbir yerinde kazanamazsin
    Bir cok doktor sayarim sana sizin oradan ve kazandiklarini istanbuldaki doktorlar kazanamaz ama isimlerini vermek etik olmaz
    Ben Konya'da çalıştığım dönemde Danıştay, Sayıştay başkanları, vali, emniyet müdürü, paşa, Tıp fakültesi rektörü, cumhuriyet başsavcısı milletvekilleri beni illaki bulurdu. Çoğunun evine gitmişimdir. Konya'nın zenginlerine randevulu çalışırdım. Canı tatlı olan beni bulurdu dedik.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kafası çalışıyorsa engel olma tıp istiyorsa tıp okusun.
    Benim oğlanda lisede sınıf birincisi, oğlum oku doktor ol önü açık bir meslek,branşında uzman olursun çuvalla para kazanırsın diyorum veriyorum ayarı hergün, en sonunda oğlan patladı bi gün
    doktor olmuycam dedi, ne olucan dedim. Bilişim okuycakmış, ne işe yarıyor sa, işsiz kalır diye korkuyorum.
    Sen uzman hekim olmak için o çocukların ne yaşadığını biliyormusun. Sağlam psikoloji gerekir. Yoksa intihar eder.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İzmir'de bir yrd doç Prostatitile ilgili tedavi bulmuş günde sadece bir Türk hastaya randevu veriyor. Gerisi yurtdışından geliyor. Bu adam prof oluncaya kadar ayda bir gayri menkul alır. Yaptığı işte nam salmış işinin ehli Dr her şartta para kazanır. Özelde yada kamuda tüm cerrahlar para kazanır çuvalla. En az parayı nörolog, mikrobiyoloji, biyokimya alır uzmanlardan. Nörolog da muayene uzun sürdüğü için az kazanır. Dahiliye istese 60-70 hastayı bulur ama nörolog 20 hastayı görmez. Yinede oransal olarak klinisyen kazanır. Ab de bir biyokimya uzmanı yıllık 3-5 milyon dolar kazanıyor diye duymuştum. Hatta ab de en fazla onlar alıyormuş.
    Hocam yanlış anlama, İngiltere , Almanya ortalama ömür 81 yıl , Türkiye 77 , Kuzey Kore 82 yıl ,Gazze bölgesi 75 yıl.

Fazla da şeytmemek lazım yani...

Ömür uzadıkça bunama artıyor.

Sağlık sektörü tabiatı gereği 1 gün fazla yaşatmayı adeta kutsuyor. İnsan hayatı kutsaldır vs amenna.... Tabi onların mesleği. Sağlık sektörü dünyada en büyük paranın döndüğü ortamlardan. Bir de çeken insana sormak lazım.

NOT: Dr. hele uzman Dr. olabilmek çok ama çok zeki olmayı ve fedakarlığı gerektiriyor. Tüm sağlık sektörü fedakarca çalışıyor asla inkar edilemez.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kız fen lisesi okuyor. Kısmet olursa o günleri görürsem sadece dişçilik istiyorum. Tıp istemem. Bu kanunlarla hiç bir güvenliği yok. 32 diş var illaki biri ağrır çürür.
    Onu diyorum iste abi. Sen fen lisesi oku git discilik yap. Yahu discilik dedigin benim sanayi deki ustanin kibar hali

Bizim burada da var fakultesi. Bu yil da bana denk geldi dersleri. Zehir gibi cocuklar. Yazik oluyor o zekaya. Meslek hayati boyunca sahip olduklari zekanin yuzde 10 nu kullanmayacaklar cunku.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Onu diyorum iste abi. Sen fen lisesi oku git discilik yap. Yahu discilik dedigin benim sanayi deki ustanin kibar hali

Bizim burada da var fakultesi. Bu yil da bana denk geldi dersleri. Zehir gibi cocuklar. Yazik oluyor o zekaya. Meslek hayati boyunca sahip olduklari zekanin yuzde 10 nu kullanmayacaklar cunku.
    Hocam çok doğru lakin bu ülkenin gerçeği var. Bir ara elektrik elektronik mühendisi için burada iş aradık. Konya'da bırak işi staj yapacak yer yok. Şuan da çoğu tıp fakültesinde yetişen uzmandan kork hocam.

Sayfa 784/1002 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •