Sayfa 784/882 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. burada yeterince tartıştık...tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeye gerek yok...herkesin fikri kendine...ben berkosandayım ,kalmaya da devam edeceğim...berkosan daha 40-50 aralığında iken de birileri ısrarla bu hisseyi 30 un altına getirmeye çalışıyor demiştim...bunu ne yazık ki başardılar....endeksin kötü olması da buna yardım etti...bunu görmeme rağmen bile bile stop olmadım...trade de etmedim...isteyen istediği gibi davransın..ben tüm ortaklara başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. [https://hizliresim.com/6hd2ze6 görsel]
    Sırbistan tarafı 3-5 milyon tl ile değişir..
    İspanya tarafını daha sıkı takip etmek lazım..

3. Yani, bu "pazarlama" kelimesinin anlam olarak doğru, nitelik olarak yanlış anlamlara gelebileceğini düşünmedim değil ama başka kelime de bulamadım...Sonuçta hiç bir pazar yerinde hiç bir satıcı "gel abla çürük domateslerim var al götür" diye bağırmaz...İşin manipülasyon kısmına ise yorum yapmam yakışık almaz; belki de keko hakikaten satmadı malları duruyor...Bilemem...Sattıysa kendi kitledi, satmadıysa tahtacıya kitletti, bu net... Ha, velev ki, O sattı diye kriterlerime uygun gördüğüm hisseyi almaktan da imtina etmem...

Açık söylemek gerekirse Kazançkapısı'nın Sırbistan ile ilgili paylaşımları bende belli bir heyecan yarattı ve büyük bir sabır ve dahi dikkatle bu konudaki gelişmeleri takip edeceğim...Yeniden pozisyon açma nedenlerimden birisi (ve en önemlisi) de bu zaten...Fiyatlamanın beklentilerime uygun gelişmesi işin tuzu biberi sadece...Unutmadan...Bir de durduk yerde gelişen İspanya hamlesi !...Sonuçta bunlar olağan şeyler değil, izleyelim bakalım şirkete ne gibi bir ivme katacak...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    İspanya haberlerinden bir cacık çıkmaz üstadım ancak bu haberi önemsiyorum ki, TR'nin bir çok şirketi Sırbistan'da yerini çoktan almıştı zaten...Görebildiğim kadarı ile her iki cenaha (ABD & Çin) aynı yakınlığı gösteren bu ülkeyi büyük para sahipleri bir sıklet merkezi olarak konumlandırmak istiyorlar...Bakalım şirketin bu yönde nasıl bir aksiyonu olacak dikkatle izlemekteyim...
    Şirket çok küçük ama stratejik komunlandığı yer gayet akıllıca..sırbistan da kapasite artışı yapılması bir beklenti yarattı sonuçları önemli,evet..!
    İspanya da bir hareketlilik olduğunu gözlemliyoruz..
    2 sene önce önce 2021/12 toplam hasılatını 140 milyon olan şirket 2023/12 de ispanya ve sırbistan dan bu miktarı sağlamış durumda..
    Matruşka gibi

5. demiştim falan geç biz uyarırken vebal alma dedin bizde teknik kötü dedikçe tahtacının adamısınız gibi benzetmeler yaptın takas orada duruyor 4 aydır düşen kağıtta takasta bi değişiklik yok kim düşürüyor kim alıyor takası yorumlayamayan adamlarsınız bize iftira attınız ben demiştim demekle sıyrılamazsın işin içinde o kadar iftira ve vebal aldınız bizden ben düşerecek olsam uyarır mıyım aklı başında olan düşünen biri düşürdünüz demez bi kendini analiz et önce neyi nasıl ifade ettiğine dair milleti suçlayacağına

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    burada yeterince tartıştık...tekrar tekrar aynı şeyleri söylemeye gerek yok...herkesin fikri kendine...ben berkosandayım ,kalmaya da devam edeceğim...berkosan daha 40-50 aralığında iken de birileri ısrarla bu hisseyi 30 un altına getirmeye çalışıyor demiştim...bunu ne yazık ki başardılar....endeksin kötü olması da buna yardım etti...bunu görmeme rağmen bile bile stop olmadım...trade de etmedim...isteyen istediği gibi davransın..ben tüm ortaklara başarılar diliyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirket çok küçük ama stratejik komunlandığı yer gayet akıllıca..sırbistan da kapasite artışı yapılması bir beklenti yarattı sonuçları önemli,evet..!
    İspanya da bir hareketlilik olduğunu gözlemliyoruz..
    2 sene önce önce 2021/12 toplam hasılatını 140 milyon olan şirket 2023/12 de ispanya ve sırbistan dan bu miktarı sağlamış durumda..
    Matruşka gibi
    Benim "stratejik" çizgim bellidir üstadım ve bundan asla ödün vermem...Sırbistan'ı, İspanya'nın önüne çıkarmamın temel nedeni de budur esasen...Bu, İspanya tarafında işlerin kötü gideceği anlamına da gelmez...Memleketimin bir firmasının global düzeyde işler yapması benim gibi birini sadece mutlu eder borsada para kazanmaktan arî olarak... O mesajda da kısaca değindiğim üzere Sırbistan & TR ilişkileri son yıllarda stratejik bir boyut kazanmış durumda ve her iki ülkenin liderleri arasındaki ilişki düzeyi ekonomik ilişkilere de sinerji kattı...Bunu ticari rakamlardaki artıştan ve orada iş yapan firmalarımızın aldıkları ihale ve teşviklerden de net bir şekilde görebiliyoruz...Önemli olan firmalarımızın bu fırsatları değerlendirebilme imkan ve kabiliyeti...Yani, şimdiden konuşmak erken belki ancak oradan ufacık bir açılım sağlanması durumunda bile BRKSN için ne denli önemli olabileceğini söylemeye gerek yok sanırım...Zaten alıntıladığınız o mesajın hemen sonrasında "belki de Scumtech ortaklığından vazgeçme nedeni burada yapılan yatırımlardır" diye bir çıkarım yapmıştım hatırlarsanız...Faaliyet raporu ve dipnotlarda olmayan bir şeyi yazmak benim için rahatsız edici ancak böyle bir ihtimal de var...YTD

7. Geride de yazmıştım, fiyatlama dediğimiz şey görecelidir ama insanın psikolojisini yer bitirir...Zordur yani...Mesela, orada iş yapan global bir markadan (miktarı önemli değil) sipariş alınması haberi bile tek başına fiyatlama dediğimiz şeyi tersine çevirebilir mi, evet...Önemli olan şirketin bu türden, benim sıklıkla bahsettiğim "stratejik vizyona" sahip olmasıdır...Bunlarda bu kapasite var mı hep beraber göreceğiz ömrümüz olursa...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Benim "stratejik" çizgim bellidir üstadım ve bundan asla ödün vermem...Sırbistan'ı, İspanya'nın önüne çıkarmamın temel nedeni de budur esasen...Bu, İspanya tarafında işlerin kötü gideceği anlamına da gelmez...Memleketimin bir firmasının global düzeyde işler yapması benim gibi birini sadece mutlu eder borsada para kazanmaktan arî olarak... O mesajda da kısaca değindiğim üzere Sırbistan & TR ilişkileri son yıllarda stratejik bir boyut kazanmış durumda ve her iki ülkenin liderleri arasındaki ilişki düzeyi ekonomik ilişkilere de sinerji kattı...Bunu ticari rakamlardaki artıştan ve orada iş yapan firmalarımızın aldıkları ihale ve teşviklerden de net bir şekilde görebiliyoruz...Önemli olan firmalarımızın bu fırsatları değerlendirebilme imkan ve kabiliyeti...Yani, şimdiden konuşmak erken belki ancak oradan ufacık bir açılım sağlanması durumunda bile BRKSN için ne denli önemli olabileceğini söylemeye gerek yok sanırım...Zaten alıntıladığınız o mesajın hemen sonrasında "belki de Scumtech ortaklığından vazgeçme nedeni burada yapılan yatırımlardır" diye bir çıkarım yapmıştım hatırlarsanız...Faaliyet raporu ve dipnotlarda olmayan bir şeyi yazmak benim için rahatsız edici ancak böyle bir ihtimal de var...YTD
    Şirketin bu strateji ile hareket ettiğini görebiliyoruz aslında..daha evvel belirttiğim bir hususta dışarıda iş yapabilen şirketlere yatırımcıların bir ŞEREFİYE bedeli ödemesi gerekliliğiydi..Piyasa değerine değinmem sebeplerinden biri de budur..

Sayfa 784/882 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •