Sayfa 785/1000 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Viop XLIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Konut ile ilgili detayların ayın 13’ünde açıklanacağı uzun zamandır söyleniyor…
    Dolayısıyla bu hafta hareketli olmaları gayet normal…
    evet Eylül ortası dedikleri için poz taşıyordum ama dün sabah tüm havuz medyası akşam ayrıntı açıklanacak diye haber geçti. hatta bir haber daha vardı tarım kredi kooperatifleri ürünleri bir zincir markette daha satılacak diyordu. anlaşılan artık sözüm ona bakanlar toplantısını manipülasyon için kullanacaklar...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. Qvripada gösteriler artıkça barış görüşmeleri şova dönecektir.seskaza barışta sağlanırsa alt yapj jmzaladigimiz
    Ukranyada hangi Türk firmaları daha çok iş yapar!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Memed abinin attigi grafiklerde net gösteriyor ki aslında ülke olarak batmisiz aglayanamiz yok. Short yapmayın short demek iki kere TL long yapmak demek. Memleketin içinden geçtiler borsa neki? Heleki olmayan para birimiyle grafik bakmayın.

4. Bizdeki demir çiler bunu fiyatliyor olabilirmi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Rus borsası grand süper cycle sonrası kaldırmış geliyor görünen köy

6. Peki Rusya'da noktasal borusal buradan yeni dip yapar mı ? Efendim nükleer kullanır marketler sıfıra düşer.

Dayı bu işlerle uğraşanlar kafayı yemesi görüldü üzere çok mümkün. Efendim düşen trende değmiş felaket olacak Rusya cakacaklar vs.

Dayı bu işlerle uğraşmayın hayatınız kayar. Akıl hastanesinde bir odada sonlanır.

Adios 4

7. Dayı bir kez geldi kurt ve çocuklar hikayesi gibi inanmak sürüyü kurt kapar mi

8. demek hep çıkarsın...

biraz alım yapayım kamulardan...

Sayfa 785/1000 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •