Sayfa 786/993 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ülkenin kekik ve kekik yağı stoğunu duman etmişsiniz. Ben dahi alacağım diş eti koruyuculuğu varmış
    Diş ağrısı yada iltihabında ne demek istediğimi anlarsınız. Hastanede diş ağrısı çektim sabaha kadar diş hekiminin spreyini bitirdim banamisin demedi inletti beni. Şuan kekik yağı var en fazla ikinci kez yapıyorum

2. 17.58xx şeyyy
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Diş ağrısı yada iltihabında ne demek istediğimi anlarsınız. Hastanede diş ağrısı çektim sabaha kadar diş hekiminin spreyini bitirdim banamisin demedi inletti beni. Şuan kekik yağı var en fazla ikinci kez yapıyorum
    Kekik yağı bozulan bir ürün değil herhalde.
    Stok yapabiliriz değil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kekik yağı bozulan bir ürün değil herhalde.
    Stok yapabiliriz değil mi?
    ben üç yıl önce stokladim. Kapağını açık bırakmayın yeterli.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dış ağrısı ve iltihabı için karanfil yağı duymuslugum vardı evde balenin 3 sise yagi var oldukça sert ve yakıcı ancak iltihap için çok etkili olmadı.
    Kekiyagi mecitefendi mi hakikisi zira pek çok marka pamuk yağına karıştırıp satıyor diye düşünüyorum .Balen nasıl ??

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Acaba Kemal Kılıçdaroğlu

Biz iktidara gelince tüm içki türü şeylerde vergiyi sıfırlayacağız, sıkın dişinizi..

dese reis ne yapar dersiniz?
    Etki etmez, bu CeHaPe var ya CeHaPe zaten sarhoşların partisi der.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dış ağrısı ve iltihabı için karanfil yağı duymuslugum vardı evde balenin 3 sise yagi var oldukça sert ve yakıcı ancak iltihap için çok etkili olmadı.
    Kekiyagi mecitefendi mi hakikisi zira pek çok marka pamuk yağına karıştırıp satıyor diye düşünüyorum .Balen nasıl ??
    Mecidefendi %100 luk. Diğerleri %15 e kadar seyreltilmiş olabilir benim tavsiyem o hatta üç sene önce covid olan Mali müşavir arkadaşıma kekik yağı aldırdım üç beş damla içiyorum dedi. Oğlum bunu o kadar icemezsin dedim. Başka marka almış meğerse. Ben oğlana alıp gönderdim bir damlasını içermedi

Diş ağrısının bilinen tek ilâcı rakıdır, çocuklar bile bilirdi bunu eskiden.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 786/993 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •