Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop LIII

1. Memed abi hafta sonunu çıkarabilir mi acaba?
    Yoksa benim sözümü ayaklar altına düşürdünüz mü denir.?
    Geçen istifa falan dedikodusu çıktı
    Gider ayak çaktı mı bi tane acaba.

2.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Vob yapsaydım nabzım 200 e vururdu heralde. Donsuz kalan çok adam olur bugün.
    Çarpıntısı çok olmuştur,son 1 saatin,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Faiz sebep enflasyon sonuç ,
    ne oldu şimdi .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bildiğin MANYAKKKKKKKKKKKKK

Kademeler 10 ar 10 ar harket ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB dan uzak durun...17 yıldır bu işteyim.Burada kimse benim kadar bu işe kendini adamamıştır.Yaptığım işlemlerin hesabı yok.

METASTOSK onlarca sistem yaptım denedim.Dolunay teorisinden tut,ters psikolojiden çık...Dalga vs..her sisteme girdim...

Günde 16 saat çalışarak.YKS de dereceye girmiş ODTÜ bilgisayar mezunu 2 arkadaşım vardı.Kendilerine çok güvendiler...Onlar da bu işe girdiler.

Yani dolaylı -direk onlarca arkadaşla tanıştım...Sonuç: hüsran-kayan hayatlar....

SAKIN bulaşmayın...Kazanan var mı(düzenli) at yarışı-kumarda kazanan oranda dır..Belki de daha da az..(son 5-7 yıla bakmak lazım)

En güzeli hissedir.

Bunca emekten sonra birden bırakmak ,o yıllardaki emeği inkar etmek oluyor..zaten en kısa zamanda hesabı tamamen kapatırım..zaten bu sıralar kontrat adetini iyice azalttım..

VİOBU övenin aracı kurumla ilgisi vardır..''Cuma alırsan ptesi gapmiş''...Sıkıysa bunu yap ve ekstreyi göster..
    Abi böyle yazdigina göre inşallah fazla bi zai yoktur.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

ykbnk ve klser hacimde at başı bi biri bi biri öne geçiyor
    seyredin acayip heyecanlı
    bir halt olacağı yok.

7. Faiz artarsa reel olsun, borsa olsun her malın fiyatı düşer...gıdıvan ne sayıklarsa sayıklasın.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

8. Geliri döviz olanlar ihracatçılar ve ithal ürünler ile rekabet edenler şikayet eder.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •