Originally Posted by
refaba
Sizin açınızda yazık oldu,keşke hepsini çıkmasaydınız,kademeli satış yapıp geride benim gibi 3/1 bıraksaydınız iyi olurdu,afyon bu macerası bir başka olur,ilk 2 macerada yoktum hisse fiatı çok yüksekti,600 tl olan isse 2 milyon üstüne atmış 2 defa,yani 2 milyon yapıp bölünüp tekrar 600'e inmişti,tekrar 2 milyon yapıp bölündüğünde 50 görülmüştü,2 hisse mevcuttu o zaman E-Y,E500-Y220,o zaman çoklarını uyardım Y alın diye,birleştiler 50 görüldü peşinden,500'den alnaların zararını siz hesaplayın,40-50 arası gitgel yaptı,sonra birden 200'e dayandı 50 bölünüş hisse 4 oldu,elimdekileri 75 cıvarı okutmuştum bölünmeye girmemiştim,serbest marjda 31 yaptı,bu gelmiş geçmiş en büyük tepe noktasıydı,ama kimse ne alabildi,nede satabildi,tekrar 6 görüldüğünde anca hisse rahatladı,gerisi malum,3-9 arası gelgit ve şimdi bedelli,rakamsal olarak hisse endexse göre ucuz gözüküyor,yani yeni macera olarak,petkimde böyle yapmıştı,bilen varmı ilmiyorum,petkim 14 tl'den 280 yapmıştı,200 üzeri satmıştım,o zaman ortacı zuncuydum,bu 2000 öncesiydi, bunun tepe noktası bölünüşe göre 10 üzeri,buda 30 üstüne denk geliyor eski rakamca,orayı tekrar görüp görmeyeceğini kimse bilemez,ama bu hissenin 3 üzerine atacağı belliydi,çünkü bundaki eski oyuncular geri dönmüş gibi,yeni hedefler neyi gösterir bilemeyiz,tabiki ülkenin ekonomik şartlarıda önemli,sıfırı tüketmiş bir ekonomimiz var,bundan sonraki süreçler çok tehlikeli boyutlara ulaşabilir,zaten benim gayemde buna göre al,sat yapmak,uzun süreçte neyin olacağını kestirmek çok zor !!!
Yer İmleri