Öyle olcağını zannetmem ama fikir sadece,neden dersen,
31 ocak öncesi ve ogün elinde 1 milyon lot tutan kişi,
Haber sonrası alsat yaptı bu hakka sahip sonuçta,hiç alsat yapma hakkı olmaz ise ilginç olur,çünki haner öncesi sahip olup sonrasında satmama şartı yok ,yada haber öncesinde hisselerin miktarı ne ise o miktardaki hissede hareket olmama şartı diyede bşr şart yok diye biliyorum belki yanılıyorum,
Misal adam haber sonrası 1 milyon aldı ve sattı hiçbir hakkı kalmamış oluyor ozaman,
Yada şartlar sebebiyle düşen borsada satma durumunda şuan maliyet düşürmek için zararı azaltmak için bunudamı yapmayacak ozaman diye düşünüyorum,borsa tepetaklak oldu malum,mecbur elden çıkartıyor satıyor alıyor,yada sadece satıyor,
Adama demezlermi değerleme gelmedi,bir türlü senin değerlemeden önce kriz geldi ne yapaydım [emoji4]sen tahtana sahip çıkma bende mecbur başımın çaresine bakmak zorunda kalayım durumu,
Ben mesela haber sonrası elimdeki malın hepsini sürekli alsat yaptım ha para kazandımmı hayır şuan zarardayım ama alsat sat al yaptım,hemen herkez bunu yaptı muhtemelen,
31 ocak öncesi sahip olanlar denirse elinde o an kaç lot vardı ise bence o rakam kayıt altında olucak sonrasında adam 500 bin adetten hepsini satıp sonrasında alırsada bence hakkı bakidir diye düşünüyorum,çünki satan tekrar alırsa gibi olumsuz bşr şart yok diye biliyorum,tebliğdede yoktur herlade bu vb. Durumların dip notlarında,
iPad cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri