Sayfa 79/269 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 625 - 632 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Yok bende aynen senin gibi dusunuyorum.

Benim kafama takilan husus su. Is yatirim dahil tum yatirim kuruluslari yabancilardan citi ve doce haric surekli al sat yapiyorlar. Benim bildigim borsada ilk giren ilk cikar hususuna gore kayit yapiliyor. Simdi is yatirim bugune kadar 100 milyon alip 90 milyon satis yapmis. Yani 31 ocaktan onceki tum hisslerin 90 milyonunu simdiden satmis. Ayrilma hakki bedelinden yararlanmak istese cok azindan yararlanacak mi oluyor. Ki aciklamaya kadar daha cok al sat yapacak. Bu konuda tam bilgim yok acikcasi. Surekli al sat yapanlar icin.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öyle olcağını zannetmem ama fikir sadece,neden dersen,

31 ocak öncesi ve ogün elinde 1 milyon lot tutan kişi,

Haber sonrası alsat yaptı bu hakka sahip sonuçta,hiç alsat yapma hakkı olmaz ise ilginç olur,çünki haner öncesi sahip olup sonrasında satmama şartı yok ,yada haber öncesinde hisselerin miktarı ne ise o miktardaki hissede hareket olmama şartı diyede bşr şart yok diye biliyorum belki yanılıyorum,

Misal adam haber sonrası 1 milyon aldı ve sattı hiçbir hakkı kalmamış oluyor ozaman,

Yada şartlar sebebiyle düşen borsada satma durumunda şuan maliyet düşürmek için zararı azaltmak için bunudamı yapmayacak ozaman diye düşünüyorum,borsa tepetaklak oldu malum,mecbur elden çıkartıyor satıyor alıyor,yada sadece satıyor,

Adama demezlermi değerleme gelmedi,bir türlü senin değerlemeden önce kriz geldi ne yapaydım [emoji4]sen tahtana sahip çıkma bende mecbur başımın çaresine bakmak zorunda kalayım durumu,

Ben mesela haber sonrası elimdeki malın hepsini sürekli alsat yaptım ha para kazandımmı hayır şuan zarardayım ama alsat sat al yaptım,hemen herkez bunu yaptı muhtemelen,

31 ocak öncesi sahip olanlar denirse elinde o an kaç lot vardı ise bence o rakam kayıt altında olucak sonrasında adam 500 bin adetten hepsini satıp sonrasında alırsada bence hakkı bakidir diye düşünüyorum,çünki satan tekrar alırsa gibi olumsuz bşr şart yok diye biliyorum,tebliğdede yoktur herlade bu vb. Durumların dip notlarında,

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Sayin toibek uzman kurulus zaten sirketin gercek degerini hesapliyor. Bunu bagimsiz sekilde yapiyor. Sirkete sizin degeriniz budur diyor.

Uzman kuruluşun raporuna tam olarak güvenemiyorum. Bağımsız mı ? Olabilir ama olmayabilir de ; Batılılar, kendi ülkelerinde son derece demokratik iken bizim ülkeye gelince nevri dönüyor. PWC yi tanımıyorum ama yeryüzünde şaşmaz bir kurum olduğuna inanmıyorum.

Diyelim şirket çok güvenilir. Paçasından kalite , adalet akıyor. Tamam de tüm verileri şirket sağlıyor. Şirketin verdiği doneler üzerinden değerleme yapıyor. Al bir soru işareti daha .

Spk 'ya güvenmek zorunda hissediyorum. Siyasi konjonktürü de gözeterek. Yaptıkları pislikleri görüyoruz ve buna engel olacak tek güç SPK.

Toibek'in dediği gibi bence ana tema şirketten para çıkması yahut çıkmaması. SPK emsal şirketlere bakıp da fiyat belirlerse ( tamam kıstaslar belli ama ) iş bankasından çok nakit çıkar. Trakya nin PD si 2 olacak şekilde fiyat belirlense çok mu yani borsadaki hisselere bakınca?

Hah bu yüzden iş bankası toplayabildiği kadar hisse toplamak zorunda.

Bunlar egrisiyle doğrusuyla benim fikirlerim . Çok biliyor olsam bunlar ben değil sayısını bilmediğim asistanlarım yazıyor olurdu.

Aciklamalarin mantikli ama net bir bilgi yok. Bende bilmiyorum acikcasi.

Ilk korona vakasida ortaya cikti. Yarin da devam dususlere. Gecmis olsun.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Öyle olcağını zannetmem ama fikir sadece,neden dersen,

31 ocak öncesi ve ogün elinde 1 milyon lot tutan kişi,

Haber sonrası alsat yaptı bu hakka sahip sonuçta,hiç alsat yapma hakkı olmaz ise ilginç olur,çünki haner öncesi sahip olup sonrasında satmama şartı yok ,yada haber öncesinde hisselerin miktarı ne ise o miktardaki hissede hareket olmama şartı diyede bşr şart yok diye biliyorum belki yanılıyorum,

Misal adam haber sonrası 1 milyon aldı ve sattı hiçbir hakkı kalmamış oluyor ozaman,

Yada şartlar sebebiyle düşen borsada satma durumunda şuan maliyet düşürmek için zararı azaltmak için bunudamı yapmayacak ozaman diye düşünüyorum,borsa tepetaklak oldu malum,mecbur elden çıkartıyor satıyor alıyor,yada sadece satıyor,

Adama demezlermi değerleme gelmedi,bir türlü senin değerlemeden önce kriz geldi ne yapaydım [emoji4]sen tahtana sahip çıkma bende mecbur başımın çaresine bakmak zorunda kalayım durumu,

Ben mesela haber sonrası elimdeki malın hepsini sürekli alsat yaptım ha para kazandımmı hayır şuan zarardayım ama alsat sat al yaptım,hemen herkez bunu yaptı muhtemelen,

31 ocak öncesi sahip olanlar denirse elinde o an kaç lot vardı ise bence o rakam kayıt altında olucak sonrasında adam 500 bin adetten hepsini satıp sonrasında alırsada bence hakkı bakidir diye düşünüyorum,çünki satan tekrar alırsa gibi olumsuz bşr şart yok diye biliyorum,tebliğdede yoktur herlade bu vb. Durumların dip notlarında,

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Aciklamalarin mantikli ama net bir bilgi yok. Bende bilmiyorum acikcasi.

Ilk korona vakasida ortaya cikti. Yarin da devam dususlere. Gecmis olsun.

Ben tam tersini düşünüyorum, corona corona diyip zaten satan sattı, hisseleri ölü eşek fiyatına düşürdüler. Bugünden itibaren yükseliş başlar.

Hic bir seyin kotusu bitmez. Birde ölümler baslarsa sen ozaman gor.
     Alıntı Originally Posted by merlinmer Yazıyı Oku
    Ben tam tersini düşünüyorum, corona corona diyip zaten satan sattı, hisseleri ölü eşek fiyatına düşürdüler. Bugünden itibaren yükseliş başlar.

6.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Hic bir seyin kotusu bitmez. Birde ölümler baslarsa sen ozaman gor.

Borsa da işler tersi yürür, ölümler olacak diye zaten düşürdüler beklentiyi sattılar zaten şimdi ilerde aşı bulunur corona biter diye alacaklar bence

Insallah ben yaniliyimda sen dogru cik. Ama psikoloji bittigi icin artik olumsuza odaklaniyorum.
     Alıntı Originally Posted by merlinmer Yazıyı Oku
    Borsa da işler tersi yürür, ölümler olacak diye zaten düşürdüler beklentiyi sattılar zaten şimdi ilerde aşı bulunur corona biter diye alacaklar bence

Bu ak yatirim iki gundur topluyor. Acaba is yatirim mi topluyor ak uzerinden. Dikkat ediyorum En garip tahta trakyada.
    Insallah ben yaniliyimda sen dogru cik. Ama psikoloji bittigi icin artik olumsuza odaklaniyorum.

Sayfa 79/269 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •