Sayfa 79/472 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 625 - 632 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Keyifli bir başlıkmış benim ruhum emekli heralde kan çekti. Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Keyifli bir başlıkmış benim ruhum emekli heralde kan çekti. Saygılar
    Aramıza hoşgeldiniz arkadaşım. Saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dövize endexli mevduata ödenen 3 aylık faizle EYT lilerin 4 yıllık masrafı karşılanırdı...Bilinçli veya bilinçsiz şekilde konuyu sulandırmanızı doğru bulmuyorum..Dövize endexli garantili projenin sadece 1 tanesi bile EYT lilerin 10 yıllık masrafını karşılar...Ayrıca EYT liler (4447 nolu kanunun çıktığı tarihten geriye doğru işletilmesi) sadaka değil ödemiş oldukları primin karşılığını istiyorlar...

Giriş 92 doldurmadigimiz bj mezarımz kaldi,onu mu bekliyorlar anlamadim

Zaten verecegi 150doLr harca harca bitmez..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Canli ornegi bizim yazlik ta komsu hollanda da aylik 20bin eur kazaniyorum diyor ama elbette ole para yagmiyor gokten, o bicim yoruluyor gunde 12 saat filan calisiyor hatta site grup tan da cikti zirt zirt mesaj onu rahatsiz etti tabe...

Cok para daima zor kazanilir, ole havadan para yagma yagdirma olmaz, yatarsan anca asgari ucret bazli bi isin olur orda da gorevini iyi yapamazsan ozel sektor kapinin onune koyar adami devlette biraz daha zor olur o isler uyari filan verirler felan sanirim...

Yurtdisi dusunenler iyice incelesin eger yapabilirler ise gidip calissinlar hayat toz pembe degil..
    Almanyada yillik ort. 70.000 - 80.000 € ekonomist müh. prof.dr. yüksek mevkidekiler en iyi kazananlar, Hollandada 1.100 €net asgari ücret olan ve ülke disinda yazlikda calisarak 20.000 € aylik iyi atmis.

Almanya 2020 en iyi kazanan meslek dali:
    Platz 1 Ärzte 92.300 Euro
    Platz 2 Finanzexperten 76.400 Euro
    Platz 3 Juristen 70.000 Euro
    Platz 4 Bänker 65.000 Euro
    Platz 5 Ingenieure 64.500 Euro
    Platz 6 IT-Experten 63.900 Euro

Bu sene agustos ta gelince sorayim.... Evlere ve is yerlerine yakit kazani ile ilgili bir is yapiyor, ozel sektor patron yani adam, ekipleri filan varmis, oyle anlatiyordu.. Pelet sobasi filan mi dedim degil dedi, farkli bisi sanirim...

duzeltme, yazlik ta calismiyo, yilda bir ay kadar yazliga gelip cevre geziyo filan, kalan donem hollanda da calisiyo....

Alıntı Originally Posted by feza Yazıyı Oku
    Almanyada yillik ort. 70.000 - 80.000 € ekonomist müh. prof.dr. yüksek mevkidekiler en iyi kazananlar, Hollandada 1.100 €net asgari ücret olan ve ülke disinda yazlikda calisarak 20.000 € aylik iyi atmis.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Buraya tüm yapılan yanlışları yazmanın anlamı yok. Konuya uygun diye eyt yazdım. Yoksa spor klüplerinin effedilen borçlarıda listede var
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dövize endexli mevduata ödenen 3 aylık faizle EYT lilerin 4 yıllık masrafı karşılanırdı...Bilinçli veya bilinçsiz şekilde konuyu sulandırmanızı doğru bulmuyorum..Dövize endexli garantili projenin sadece 1 tanesi bile EYT lilerin 10 yıllık masrafını karşılar...Ayrıca EYT liler (4447 nolu kanunun çıktığı tarihten geriye doğru işletilmesi) sadaka değil ödemiş oldukları primin karşılığını istiyorlar...

Spor kuluplerinin olayi bir nevi halki uyutma karsiligi oldugu icin sanirim vergileri af ediliyor..
    Siz halki uyutun bizde sizden vergi almayalim gibi hani ufaklarin vergi borcu olur ama bankanin borclari tum halkin derler ya...

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Buraya tüm yapılan yanlışları yazmanın anlamı yok. Konuya uygun diye eyt yazdım. Yoksa spor klüplerinin effedilen borçlarıda listede var
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Spor kuluplerinin olayi bir nevi halki uyutma karsiligi oldugu icin sanirim vergileri af ediliyor..
    Siz halki uyutun bizde sizden vergi almayalim gibi hani ufaklarin vergi borcu olur ama bankanin borclari tum halkin derler ya...
    Hatta bi ara futbolcular vergiden muafti hala oylemi bilmiyorum

Ah Ali Sen ah

Sayfa 79/472 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •