Sayfa 79/993 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    İlk önce bizim marketle hesaplaşırım.
    O zaman bugünden başlayın derim.
    Misal, bugün belirleyeceğiniz 15-20 ürünün fiyatını bir kağıda not alın. (Un, Makarna,Pirinç, Ayçiçek yağı, Şeker, Su, Yoğurt, Peynir ….. gibi.
    Sonra aynı ürünlere Pazartesi günü tekrar bakın , % 7 fiyat indirimi olmuş mu?
    Bu çalışmayı ilgili bakanlığa gönderirseniz CV’niz ile birlikte. Tim’e dahil olursunuz bence.

2. altınım var sisteme soktum ne kar edeceğim hiçbir şey anlamadım ne faiz vereceklerde hanım altınlarını teslim edecek

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence sorumlu kişi , şahsi görüşüm Kılışşşşşdaroğlu dur .
    Adam sürekli enflasyonu artırıyor, nasıl mı Kılışşşdaoğlıu yaptığı açıklamalarla üretici ve tüketicilerin morelini boziyor moreli bozulan üretici zam yapıyor İşte durum sadece bundan ibaret .Bunu anlamayan zındıklar da sürekli konuşuyor .
    döviz kurlarının yayınlanması da yasaklansın yada gecikmeli olsun, moraller bozulmasın...
    parayı veren izlesin, veremeyen sürünsün.

Son dakika: Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim her dakika artarken Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşları için uyarıda bulunarak "Mecbur kalmadıkça Ukrayna'nın doğu sınırındaki bölgelere seyahat etmeyin" açıklamasında bulundu.

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin, "Önümüzdeki hafta Memur-Sen masada olacak. Orada 3600 ek göstergeyi müzakere edeceğiz. En adil bir şekilde düzenleyeceğiz." sözlerine yer verdi

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Misal, bugün belirleyeceğiniz 15-20 ürünün fiyatını bir kağıda not alın. (Un, Makarna,Pirinç, Ayçiçek yağı, Şeker, Su, Yoğurt, Peynir ….. gibi.
    Bu çalışmayı ilgili bakanlığa gönderirseniz CV’niz ile birlikte. Tim’e dahil olursunuz bence.
    Beni almazlar bence. Bana kalana kadar ooooo oooo kimler sıradadır. Saçma sapan bir şey, akıbeti meçhul.

7.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Filipinliler ne ki ?
    Bizimkilerin eline kimse su dökemez....
    İnternet siteleri ,Kameralı şov dan, Ev,Ofis,Rezidans gibi adreste , Paralı masaj ve fantazi
    hizmeti veren yerli / milli
    Müslüman (!) bacılardan geçilmiyor..!!
    O is simdi tinder ve onlyfans e kaydi

Duyduguma gore tinder dakiler daha makbul ve amator. Yalnizca duydum.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Biraz önce Bimde vatandaş etiketleri çekiyordu. Bim çalışanlarına pazartesi yüzde 7 indirim olacak diye fırça bile attı. Emekli a haberi çok izliyor anlaşılan.Bu adam tim komutanı olabilir..

Sayfa 79/993 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •