Sayfa 792/1001 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Moruk kapitalizimde nefes alsan para ödersin
    ALLAH ın hikmetlerine (TANRININ Hikmetlerine)

para verir duruma geldk.

Robinhud da şerif köprü paraları kesiyor o durumdan daha kötü günlere gebeyiz.

Ne yaparlarsa parasını ödüyoruz eklerinede lakin.şu mantıkdan gidince kdv.ilaç adet.reçete.müayane.fark vb gibi.

Süriyeli ler ve bazı partililer ödemiyordur tahminim.

Eskiden istediğin ilaç ve hastaneye gidemezdik fark olarak emekli %10 ssk lılar çalışanı %20 öderdi.

Şimdilerde 15 gün geçince randevuda yok.

Bekleyen yada sabah gidenlerden de enbaba 12 kişi alıyorlar.

Hepsi Chp yüzünden tabiki.

Bir akp başımıza geleydi bakın tüm sorunlardan kurtulurduk.Tarım ve ekonomi dahil.

Hele başkanlık olaydı uçardık alimallah.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Malesef öyle

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,183
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Aklıma devamlı 1975 yılı geliyor,içişlerindeyken bize uyarı gelmişti '''SİYASAL İSLAMA DİKKAT DİYE ''zaten devamlı belirtirim...Aynende öyle oldu,önce kitler ve oradaki sendikalaşmalar lav edildi,peşi Ordu,Kurgulu darbe,sonrası malum yargının ve kurumların ele geçmesi,plan tıkır,tıkır işliyor,zaten ses çıkaran vatanseverlere bir kara damga halkı uyandırmasın diye...Kurgular gerçeğe dönüştü onlara göre,pekiii,milletimiz uykudan uyandığında ne olacak ???,işte bu ilginç...Bir Ata sözü vardır,umduğun dağlara karlarmı yağdı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yine bir bulmaca paylaşmışsınız.Bunu gören trol hemen atlar. Neyse ki çocukluğum Kurbağlıderede(2.resim)(belki de dereboyunun eski hali.Dere kıyıları benzerdir) geçtiğinden olayı çözebiliyorum.
    Videoyu seyredip yandaki kanalizasyon çalışmasını gören,çökmenin bu yüzden olduğunu sanır. Durum eskiden Dereboyu caddesi denilen Ortaköy de ki çöken kısım DENİZE uzanan derenin üzerine yol yapılması,derenin yandaki inşaata çevrilmesi çalışmadır.Ama yetişememişler.Dikkat eski binalar dimdik ayakta.
    Bu tip paylaşımlarda açıklama gerekir. Çok kolay yanlış anlaşılır,birilerinin adına çalışmış oluruz.

Kütahya'da merkeze bağlı Uluköy Yaylası'nda hayvancılık yapan 20 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkınca yaklaşık 90 kişinin bulunduğu yaylaya giriş ve çıkış jandarma ekiplerince kontrol altına alındı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 792/1001 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •