Sayfa 792/993 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. İşyerinden arkadaş tatil planı yapıyordu sürekli bu hafta ondan beri bikini reklamları çıkıyor benim her cihazda ben böyle algoritmayı seveyim

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

https://www.mynet.com/cumhurbaskani-...i-110106982144

İran'ın başkenti Tahran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki ikili görüşme başladı.

Bi izleyin:

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İşyerinden arkadaş tatil planı yapıyordu sürekli bu hafta ondan beri bikini reklamları çıkıyor benim her cihazda ben böyle algoritmayı seveyim
    usta cepleri dinliyolar bence.

5. Bayağı kekik yağı muhabbeti olmuş baştan sona okudum. öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Bende covid olduğumda aktardan aldım küçük şişede içinde damlatma aleti var onunla bir damla içi sıcak su dolu bardağa damlatıp karıştırıp içmiştim çok zordu. Bir damladan fazla damlatma zehir gibi istersen bir kaç damla da limon damlat.

6. [QUOTE=Econfin;6011174]Bi izleyin:

Bu tipler 2 yüzlüdür. Hani bazı örgütler için devletin kılcal damarlarına sızdığı söylenir, bu tipler de çıkarı için rüzgara göre yön değiştirenlerdir. Özal ' ın eski danışmanı 55 milyarı müjdeler, sözcü ( neyin sözcüsü belli değil ) bunları haber yapar.

Hatta baş muhalif namıdiğer '' dede '' Memduh bayraktaroğlu nalına mıhına da vurur gibi görünerek iyi para kazanıyor. Bunlar eski kocakulak oldukları dönemdeki gibi haber aldıklarını sanıyorlar. Oysa artık haber sadece tek merkezden ve tek elden....

[QUOTE=ressam;6011206]
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bi izleyin:

Bu tipler 2 yüzlüdür. Hani bazı örgütler için devletin kılcal damarlarına sızdığı söylenir, bu tipler de çıkarı için rüzgara göre yön değiştirenlerdir. Özal ' ın eski danışmanı 55 milyarı müjdeler, sözcü ( neyin sözcüsü belli değil ) bunları haber yapar.

Hatta baş muhalif namıdiğer '' dede '' Memduh bayraktaroğlu nalına mıhına da vurur gibi görünerek iyi para kazanıyor. Bunlar eski kocakulak oldukları dönemdeki gibi haber aldıklarını sanıyorlar. Oysa artık haber sadece tek merkezden ve tek elden....
    banada çok saçma geldi bişöyle biböyle dedi.

8. Elinde dövizin varsa ; dolar, euro, sterlin , leva fark etmez. Üstüne yat unut gitsin. Fazla oynama. Oynayacağın zamanı televizyondan reis sana söyler. İşte o start saatini kaçırma. yatırım tavsiyesi değil elbette dost sohbeti. Para senin keyf senin zaten istediğini yaparsın.

Sayfa 792/993 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •