Originally Posted by
sindoma53
Karakemal de hikaye bol ekonomi anlamında

çünkü savunduğu sistem öyle düşünmesini istiyor onlar bu düşüncemizi dışarıyada böyle gösterin diyor neymiş finansal abluka varmış

sağla adamlara GÜVEN aç swapları , tezgahın arkasından kalk piaysadaki oyuncular karar versin ama yok
.Bak sudilerden para neden geldi SEÇİM için ,
brüt rezervi yüksek göstermeye, baz etkisiyle enflasyonu düşüşte göstermek için , düşük faizle tüketimi artırıp ekonomiyi büyüyor göstermeye çalışmak için 5 milyar dolar aldın diğer aldıkların gibi.
bak bunların faturası hükümet giderse yeni gelen hükümete ve bize kalacak olan borçlar , diyorki sistem ben seçime giriyorum ne yaparsam 2 türlü kazanacam diyor bu kurdukları düzeneğe inanıpta oy verilirse seçimi kazanacam , ha inanamazlarsa seçimi kaybetsemde gelen iktidara kocaman delik bırakıcam muhalefet koltuğundan eleştirmem rahat olucak seçim istemem rahat olucak deyip oyunlar kuruluyor ..
sende ozaman geldiğinde bize bunları anlatıcan

Gökhan Uskuay
@guskuay
·
2s
Türkiye'nin Katar'dan 10 milyar dolara varan finansman temini için müzakerelerde son aşamaya yaklaşıldı
dün alıntıladığım bölgedeki hikayenin sinemaya uyarlamak için gelen paralardan bir tanesi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri