Sayfa 794/996 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Yolcu garantili uzay yolu projemiz.

2. Ne ima etti acaba? Uzay ÖTV' si gelir yakında mı acaba deprem vergisi gibi...bir çuval gördük, şimdi bi tarafımıza kaçacak mızrağa odaklanalım...nassı olsa çuvala sığmayacağına göre..

3. Değerli modlar,şahsın biri gelmiş,fake hesapla tanımadığı insanları tahrik ediyor,ismiyle hitap ediyor,konu başlığını provoke etmek için her şeyi yapıyor,bende Sayın Fan ın dediği gibi ip sine bakılmasını rica ediyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku

japonya ? oldu...

karayollarının yap işletini sadece ödeyecek bütçe yaratılsın...
    sonra isterlerse yörüngeye motel kursunlar...
    ayak yorgan..
    terste kaldikça söylem pozisyonu arttırıp duruluyor...
    uzaya kadar yüztane patlak boru var..
    koptular iyice realiteden
    Hayaller çok büyük,aynı anda bir kaç cephe yaratmak,aynı anda bir kaç alanda çok maliyetli yatırımlar,bunları yapmaya çalışırken alışıldık üretim yöntemleri yok,tasarruf zaten yok,ne kaldı geriye? süslü sözler,açılışlar sonrası?

5. Ooo, twitter'da bir numara, Milli Uzay Programı, Fahrettin Altun, Mahir Ünal, Hilal Kaplan..mevzu anlaşıldı..

ABD' de amatörler yarışıyorlar, evde ürettikleri roketlerle, geçen birisi uzaya kadar çıkardı, indirdi dünyaya..

Neyse, savunma sanayimizi de arada gümbürtüye getirmeyelim..pamuğa saralım..hiç bir şey yapamazsak, arkadan yanaşıp testislerine su dökeriz..pozitif ayrımcılık uygulamaya karar vererek, sesi kesiyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by Ardasolar82 Yazıyı Oku
    İyi gaz veriyorsun konu dışı paylaşım yapma varsa dolar/TL öngörün onu yaz faydan dokunsun

Almak için bekliyorum diyorsun ya kaçtan shortladın doları ? Kaçtan alıcan onu soruyorum.

Sende mevduatçısın anlaşılan ikimizinde şuanki pozisyonu aynı yani
    aynı foruma yazma dışında ortak bir noktamız yok.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    aynı foruma yazma dışında ortak bir noktamız yok.
    Doları shortlamışsın ama kendin söyledin bu bizim ortak yönümüz değil mi?

8. Bloomberg e konuşan 2 Türk Yetkili: ABD yapımı silah sistemlerimiz için gelecekte yedek parça temini ve ekonomik hasarı önlemek için S-400 konusunda tavizler vermeye hazırız. Bu tavizlerden biri S-400 ün kısıtlı kullanımı.

https://twitter.com/kamerknc/status/1359132259463421954

MSB Akar ın bugün gazetecilere verdiği röportajdan: ABD ile ilişkilerde en çok hassas olduğumuz konu PKK nın Suriye kolu YPG ye olan destek. S-400 konusunda çözüm bulabiliriz ancak YPG konusunda gerçekleri görmelerini bekliyoruz.

Akar: Bir çözüm bulamazsak ABD ile ilişkilerde hiçbir yere gidemeyiz. ABD nin YPG nin PKK sız bir oluşum olduğu yolundaki tezlerinin hiçbir inandırıcılığı yoktur. ABD istihbaratının YPG ile PKK arasındaki ilişkileri görmemesi düşünülemez.

Trump yönetimi Türkiye ye zamanında S-400 leri aktif hale getirmemesi karşılığında F-35 programına geri dönüş+Patriot paketi teklifinde bulunmuştu. Türkiye bu teklifi şartları (know-how transferi, ortak üretim vs.) karşılanmadığı için reddetmişti.

Kimmiş o iki Türk yetkili acaba..burada tek yetkili var, aman diyelim, kanırtırlar adamı.

Kilit burası demiştim, bakın ben size 36-48 saat öncesinden yazıyorum bunları

ABD, HTŞ, YPG/PKK dan sonra, Irak Kuzeyi Bölgesel Yönetimini de işbirliğine zorluyor, bu sene kurarlar bunlar Kürdistan'ı, bir an evvel, uluslararası zemine ve kazanımlarına kavuşmak için..

S-400' ü Rusya'ya geri iade ediyoruz, üstüne verdiğimiz parayı da geri istemiyoruz, desek de, olur tarafı yok, mesele Suriye, D.Akdeniz..

Sayfa 794/996 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •