Sayfa 795/1005 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dün 240 dk grafa sadık kalıp alım yapmıştık ne aldınız diye soruluyor özelden 5426 üzeri kapanışlarda düşen kırılıp 5600 hedefli bir katlama yaparız diye teknik görüşüm.
    Akkız,thy,toaso,krdmd,kchol,tup,sasa elimde bulunanlar bilanço ve bademcuk olarak alımlar yapıldı
    kapanış 5428 den oldu .
    yarın devamını takip edicez kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Bugünkü döviz hareketiyle bankaların YP/TL rasyosu daha da zorlanmaya başladı. Oraya bir düzenleme gelmesini bekliyorum artık. Ya bu cuma ya da bayramdan sonraya kaldı gibi. Yoksa mevduatla baş edemeyecekler hepten çarklar duracak

3. Dr. Öğr. Üyesi Tuğberk ÇİTİLCİ
    @atugberk
    ·
    2s
    (Bloomberg) -- Konuya yakın ancak kamuya açıklama yapma yetkisi bulunmayan traderlar dolar/TL’nin %3’ten fazla yükselmesine rağmen TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararı sonrasında lirayı desteklemek üzere müdahale etmediğini belirtti.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gevşemeye başladı bu, MiniYatirimci abi şortları kapatmasak mı yoksa
    Bende yok ki faiz kararından önce 6090a yazmıştım beş tane gelmedi sildim sonra. Gelseydi de cücük kadar kar yazcakmis simdi. Akşam seansı da gevşemez muhtemelen pek. Sen kapattın mi taşıdın mi

5. sadeleştirme mesajları ve fiyat istikrarı vurgusu var.
    Sırada bankaları rahatlatan regülasyonlar gelebilir.
    orta gündem bu.
    kolay gelsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SPOT kapanış, kapanışa doğru, Oyak, Ziraat ve Halk Yatırım satışı artırmış, Global Yatırım satışı azaltmış, BofA son 1 saatte 1 mlyr tl daha mal alarak 1.357 mlyr yapmış, QNB alışı arttırmış, sabahki en iyi alıcılar YapıKredi ve Garanti Yatırım güzel mal yedirmişler, Garanti Yatırım tamamından fazlasını satmış, Satış yapan kurum sayısı daha fazla olmuş,

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bende yok ki faiz kararından önce 6090a yazmıştım beş tane gelmedi sildim sonra. Gelseydi de cücük kadar kar yazcakmis simdi. Akşam seansı da gevşemez muhtemelen pek. Sen kapattın mi taşıdın mi
    Bugün vobdan 80 puan alıp 50 puanı geri verdim. 30 puanla günü bitirdik.
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün yeni bir sans yeni bir oyun.
    olayın tamamı güniçi dönüyor
    Hamdım Piştim Yandım

bugünkü yükselişin "dolar bazında borsa ucuzlaması" klişesinden başka bir açıklaması yok.

tl hala en kötü seçenek.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 795/1005 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •