Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Çevik Bir ve Çetin Doğan dahil 14 isim hakkında tutuklama kararı
    Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi 28 Şubat davasında müebbet hapis cezası alan aralarında Çevik Bir ve Çetin Doğan'ın da bulunduğu 14 sanık hakkında tutuklama kararı verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...arari-6600503/

Anlaşılan korku dağları aşmış,insan gölgesinden korkarmı ?

Erdoğan : Taliban’ın Türkiye ‘ye yaklaşımı köşeli değil , dikkatli

Erdoğan : Biz Afganistan’a ciddi yatırımlar yaptık , hala yapıyoruz , yapacağız

Erdoğan: Yönetimde kim olursa olsun iyi ve kötü gününde Afganistan'ın yanında yer almak hem ahde vefanın hem de kardeşliğimizin gereğidir.

Erdoğan: Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce de ifade etmiştik. Bu tavrımızı bugün de muhafaza ediyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Sınır hattında 157 kilometrelik duvar tamamlandı , devam ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Taliban’ın Türkiye ‘ye yaklaşımı köşeli değil , dikkatli

Erdoğan : Biz Afganistan’a ciddi yatırımlar yaptık , hala yapıyoruz , yapacağız

Erdoğan: Yönetimde kim olursa olsun iyi ve kötü gününde Afganistan'ın yanında yer almak hem ahde vefanın hem de kardeşliğimizin gereğidir.

Erdoğan: Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce de ifade etmiştik. Bu tavrımızı bugün de muhafaza ediyoruz.
    Biri bu zata neden sormuyor orada ne işimiz var diye ?...iş adamlarımız var diyor,acaba kimin iş adamları ?...Önceden yazdığım gibi kendi çalıp kendileri oynuyor önceden kurgulandığı için.

Erdoğan : Yarın kabine toplantısını gerçekleştireceğiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    En sonunda kabak by Kemale patladı,neymiş yalanın baş mimarı by Kemalmiş

Erdoğan: Antalya, İzmir ve Muğla'da yönetim CHP'de. Buralarda sizin karadan müdahalenizde itfaiyeleriniz nerede? Biz devlet olarak bu işlere müdahale ettik. Helikopter ve uçaklarla müdahale ettik. Bu müdahalelerde kimseyi suçlamadık.

Erdoğan : Ben sosyal medyaya olumlu bakmıyorum , bu konuda mücadelemiz sürecek . Muhalefetin basını çektiği sosyal medya terörüne karşı vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır

Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •