Link için özelden aldığım yazıları buraya yapıştırsam topic biter.
fazla zorlamayın isterseniz.
Link için özelden aldığım yazıları buraya yapıştırsam topic biter.
fazla zorlamayın isterseniz.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Fener yine tirt
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY tav pgsus krdmd alsan yüzde yüzfen fazla yada ASELSAN
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teşekkür ederim,forumda yeniyim yanlış yere yanlış birşey yazdıysam da özür dilerim.
Tüm foruma selamlar. Denizlerimizi 5 den yeni sahibine devir teslim ettik. Hayrını gör diyesim varda neyse demiş olayım yinede.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada bazı sitemli yazılar okudum. Geçen bu forumu takip nedenimi bahsetmiş tim. Yine düşüncelerim bu yönde paylaşımların ky yararına olduğunu düşünüyorum. Ben bu yazıyı yazarken kimse birine avukatlık yapıyormuşum hissine kapılmasın sadece ve sadece kendi fikrimin bu yönde olduğunu belirtiyorum. Geçenki yazımda son ayrılmış ve bu foruma katılmış olmama sebep olan anımı paylaşmıştım. Affınıza sığınarak bugünde daha uzun yıllar önce yaşamış olduğum başka bir anımı paylaşayım; yine böyle bir paylaşım platformunda burada bulunan arkadaşların bir çoğunun dahi adını duymadığı bileninde unuttuğu bir hisse pazarlandı bu hisse lio yağ idi. Bizim ky mala bodoslama girdi adam donu para etse nakite çevirip koyacak yani o kadar iyi bir tezgah sonuç ne söyleyeyim tahta kapandı. Ky bildiğin avuçladı tabiri buna cuk oturur. Yani demem oki babam bana hisse yazacak olsa ona bile kuşku ile yaklaşırım. Önceki yazımda yazdığımı yineliyorum, burada yazılı olan hiç bir hissede bir lot dahi işlemim olmamıştır mümkün de değildir. Umarım okurken sıkılmamışsınızdır. Hakkınızı helal edin. Selamlarımla.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24.07.2017 de "bu topikte sacro'nun tekniğini ve üslubunu beğenir kendisiyle istişare halinde konuşurum" diyen adam kalkmış dün sizi burada tezgah açıp küçük yatırımcıyı oyuna getirmekle itham ediyor.Ağır konuşmanız gerekiyorsa bu arkadaşa konuşun.
Ayrıca yaptığım yatırımın kararını alan da sonucuna razı gelecek olan da benim.Ne sizi ne de bir başkasını sorumlu tutmam.Ben sadece bu tarz ağır ithamlar karşısında sessiz kalmanıza şaşırmıştım.Amacım sizi hedef göstermek değildi. Kusura bakmayın.
sunu merak ediyorum. kagidi soyledin, herkes aldi kazandi..peki kaybeden kim, tahta sahibimi, spekmi..bence birakinbu isleri artik..kendiniz alin verin kazanin, kaybedin, kime ne. milleti bari suruklemeyin..zamanlama yapan ky kazanma sansi olabilir..yapamayan hic kazanmasi mumkun degil..demekki zananlama tapamayan ky lerin parasi sizlerin kazanci demek oluyor... benim fikrimi sorarsanuz onu alin bunu verin yerine sirketleri , karlarini , yatirimlarini ve patronlarini ele alin..yoksa kapti kactiyla bu is zor..sevgili ky ler . soylemim dizide ilgilenditiyor..
Yer İmleri