Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    FETÖ tutuklusu eski Ankara Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili tarafından iddianamesi yazılan ve soruşturma ile kovuşturma aşamasında 20 ye yakın hukuki sorumlusunun FETÖ den ihraç edildiği 28 Şubat davasında bir komutan daha yaşamını yitirdi.

28 Şubat davası kapsamında tutuklandıktan sonra ağır sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakılmasının ardından savcılık itirazı ile yeniden tutuklanan ve zor şartlarda 15 ay hapis yatan emekli Korgeneral Kamuran Orhon 83 yaşında önceki gün yaşamını yitirdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Su an mahkum olmus bir FETÖ savcisi tarafindan suclanmis bir komutan, agir saglik kosullari nedeniyle serbest birakiliyor,savcilik itiraz ediyor yeniden iceri atiliyor.

Nihayet 83 yasinda vefat ediyor.

Ne kadar aci degil mi ?

Nasil isine geliyorsa.
    Adam en son 10 sene önce serbest bırakılmış.

2. Londra eskisi gibi güvenli değil

2020’den sonra bunlar çok artmış

Polisin bişey yapmıyor oluşuda körüklüyor bunları

////

3. Reis, meclis grubunda çok sert mesajlar veriyor. Döviz de tık yok. Merkez ve bakanlıklar, tüsiad, müsiad vb. hiç yardımcı olmuyorlar. Daha ne desin yani.... Her şey para değil diyor, ağlama - yakınma zamanı değil diyor, çocuklarımız için kendimizi feda etme zamanı diyor.

Erdoğan: İki yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını, 'darbe' olarak nitelemek bir başka utanmazlıktır

Erdoğan: Merkez Bankamızın rezervleri 128,4 milyar doları buldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Bir kısmı küresel sebeplerden, bir kısmı açgözlülükten kaynaklanan hayat pahalılığı ile mücadelemizde kararlı bir şekilde yola devam edeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Vatandaşlarımız gönlünü ferah tutsun, Türkiye emin ellerdedir, ehil kadroların yönetimindedir, her türlü birikim ve potansiyele de sahiptir, bugün çıktığımız yolda çekilen sıkıntıların hiçbiri boşuna değildir

Dün 1 lira 64 kuruş indirim gelen motorine bu gece yarısından itibaren 1 lira 14 kuruş zam geliyor.

Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •