Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 151 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Hisse takip..

Alıntı Originally Posted by pazartesi Yazıyı Oku
    Twitter adınız nedir

Sent from my phone
    twıtır önceden takip amaçlı kullanıyordum.şimdi hiç kullanmıyorum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. Eyvallah

Sent from my phone
    algoritma
    Sessiz olursan daha çok şey Duyarsın.

çer çöp kağıt yazarak kumar oynamak yerine ben thyao,krdmd, takıldım kaldım..

THYA..kağıt sürekli yukarları zorluyor. dirençler.. 9.01..9.07.. 9.10 ve yukarısı açık. sıkıntı yaşanmak istenmiyorsa mutlaka 9.01 destek yapmalı..

KRDMD.. bu kağıtta aynı şekilde yukarları zorluyor.. 1.93 desteğe yaslanıp değerlendirilebilir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    akşam genel olarak bakacağım demiştim özel bir hisse yoktu. ama YGYO hacim güzel teknik şahane fakat çok yükselmiş blançosuda ayın 21 nde siz bilirsiniz başkada gözüme çarpan olmadı. 1.13 üzeri tutunması gerekir. ben olsam buna göre hareket ederim..
    bu kağıtları yazarken çekimser olmam diğer topiklerdeki abuk sabuk mesajlardandır.. kağıt uçtu..

5. Topiginiz faydalı olur inşallah,zannedersem kağıt seçiminde temele ve beklentiye göre hareket prensibiniz var.ben asla tekniğe güvenmem. Temele ve geleceğe parami yatiririm. Temelde Erbos,Jants,Psdtc gelecekte kardemirler ve karel .bilmem dusuncelerime ne dersiniz. Iyi çalışmalar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

GLYHO.. 3.48 çok önemli ama geçemedi. geçebilse çok ümitliydim ama taktikte olabilir diye ümidim devam ediyor..

Alıntı Originally Posted by Mancınık Yazıyı Oku
    Topiginiz faydalı olur inşallah,zannedersem kağıt seçiminde temele ve beklentiye göre hareket prensibiniz var.ben asla tekniğe güvenmem. Temele ve geleceğe parami yatiririm. Temelde Erbos,Jants,Psdtc gelecekte kardemirler ve karel .bilmem dusuncelerime ne dersiniz. Iyi çalışmalar.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    evet her oyuncunun bi sistemi oluyor. bende sadece tekniğe inanıyorum ve ona göre yazıyorum. hisseler hakkında kendim varant oynadığım için maalesef ilgilenemiyorum sadece kendi beğendiğim hisseleri paylaşıyorum..

8. Pardon ben yanlış anlamisim.

Sayfa 8/19 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •