Sayfa 8/651 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. 28 kasım olayı şudur bist yönetimi bimekse süre vermişti sana 3 ay süre dedi finansman ihtiyacını karsila seni yıldız pazarına alacağım bunu akgiray tv canlı yayında söyledi zaten geçici cikarildik dilimde tuy bitti bunu aciklamaktan yönetim çözüm bulursa yıldız pazarına çözüm bulamazsa tekrar süre mi verir yoksa direk kottan mi atar bunu bilmemiz mümkün değil bilsek burda ne işimiz var ama sy açık yap iyi şey akgiray seni tekrar yıldız pazarına alayım anlamı çıkar bir sey yapmazsa köy dışı kalacaktır ömür boyu faaliyet yapmadan o sekil bekletmez kottan atar babanızın sitlrketi olsa sözde atmak zorunda kalırsınız ne kalın k..... var bunu anlamayan

2. 5.8.1 i bir okuyun bakalım mesele neymiş?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bakın bir iki olumsuz yorum yazdık bakın hisse nasıl coştu bir günde iki kademe kendini aşti valla🐆👏

Sent from my GM 6 d using Android mobile app

4. Özgür bey sağolsun o belgeyi göndermese iz süremeyecektik...

5. Edep yahu!

Şimdilik eşleşme 0,31 de. 190 bin alış gözüküyor..

7.  Alıntı Originally Posted by apeyron Yazıyı Oku

Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum. Boş yere kottan atılacak diye insanlar yanlış yönlendirmeyelim. Bu konuda bilgilenmek lazım bu işi bilen arkadaşlar şimdi bu ne manaya çıkar yazsınlar. Boş yere kuru kalabalık değil bilgi belge paylaşalım...
    Başlıkta pazar değişimi nedeniyle kredili alım ve açığa satış kapsamından diyor

Anladığım kadarıyla yip geçtiği tarihten 28 Kasım tarihine kadar bu kağıtta kredili alım ve açığa satış yapılamıyor. 28 kasımda tekrar değerlendirecek ve buna göre kredili alım ve açığa satış işlemlerine izin verilecek mi

Diye anlıyorum ben.

Kot ile veya yıldız pazar ile ilgili bir bilgi göremedim

Yine de mevzuata iyi bakmak lazim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçek Olay ve Kişiler ile alakası yoktur

Sayfa 8/651 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •