Sayfa 8/311 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2483 madde; 57 - 64 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

Alıntı Originally Posted by NEFERTEM Yazıyı Oku
    Basketbol takımındaki kalitenin 1/10'u, futbol takımında yok... Kral (Dixon), Bogdan, Kostas gibi 3 oyun kurucun var... Vesely, Datome, Nunnaly gibi forvetlerin; Udoh gibi hem savunma hem hücumda etkili, kilit bir adamın var. Kaliniç ise savunmada inanılmaz işler yapıyor... Hemen hepsi NBA kalitesinde. Artık futbol değil, basketbol zamanı...
    Artık basket maçlarıni ayakta heyecanla izler olduk..

Sent from my HUAWEI KII-L21 using hisse.net mobile app

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by NEFERTEM Yazıyı Oku
    Basketbol takımındaki kalitenin 1/10'u, futbol takımında yok... Kral (Dixon), Bogdan, Kostas gibi 3 oyun kurucun var... Vesely, Datome, Nunnaly gibi forvetlerin; Udoh gibi hem savunma hem hücumda etkili, kilit bir adamın var. Kaliniç ise savunmada inanılmaz işler yapıyor... Hemen hepsi NBA kalitesinde. Artık futbol değil, basketbol zamanı...
    Gslilerin dediği gibi, BJK futbolda Fenerbahçe basketbolda bizdede her yer Dursun Özbek..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Nasıl bir zamk var o koltukta arkadaş

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Artık basket maçlarıni ayakta heyecanla izler olduk..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
    Yeni topik hayırlı olu inşallah...

Basketbol maçımizi izleyelim..Eksigiz ama umarım bugun uzulmeyiz..

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Basketbol maçımizi izleyelim..Eksigiz ama umarım bugun uzulmeyiz..
    iyi başladık,en sevdiğim oldular...

kız basket son topla agü ye yenildiler...

erkek voleyciler setlerde 2-0 öndeler 3.sette de 7-5 öndeyiz fb.tv canlı yayınlanıyor...

Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    iyi başladık,en sevdiğim oldular...

kız basket son topla agü ye yenildiler...

erkek voleyciler setlerde 2-0 öndeler 3.sette de 7-5 öndeyiz fb.tv canlı yayınlanıyor...
    Voleybol takımlarımız iyi maşallah , basket maçında iyi sonuçla biterse harika olur.. Bu arada belli mı olur Futbol takımında Fenerbahçe olduğunu hatırlar birşeyler yapar

Sayfa 8/311 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •