Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
Arama sonucu : 127 madde; 57 - 64 arası.

Konu: En İyi/Uygun Aracı Kurum/Banka Tavsiyeleri

1. Merhabalar,

Çalışıtıgm aracı kurum arayuz değiştirdi, hedef emir, şartlı emir vs kaldırılıldı, bu ozellikleri olan aracı kurum arıyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandıklarınız da varmıdır.

Teşkkürler..

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hocam bende alb ile çalışıyorum. Aylik ortalama 5 milyon gibi hacmim var. Ama onbinde 2 komisyon veriyorum. Onbinde 1 için aylık ne kadarlık işlem gerekiyor. Saygılar.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aylık 5 milyon ve halen onbinde 2 mi?
    olanaksız..
    normalde 1 milyon üstüne aylıkta onbinde 1 vermesi gerekliydi..ki siz 5 misli geçiyorsunuz..
    bence bir konuşun sizin danışmanla..

3.  Alıntı Originally Posted by hold_the_door Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Çalışıtıgm aracı kurum arayuz değiştirdi, hedef emir, şartlı emir vs kaldırılıldı, bu ozellikleri olan aracı kurum arıyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandıklarınız da varmıdır.

Teşkkürler..
    çalıştığınız kurum hangi KURUMDU isim verirseniz vatandaşı oradan uzak tutalım herkes HESAPLARINI kapatsın
    GEREKİRSE sosyal medya hesaplarımızda paylaşalım ki anlasınlar yaptıkları HATAYI ...
    kesin bir PARA babası buldular YOLACAK küçük müşteriyi dışlıyorlar..

4.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    aylık 5 milyon ve halen onbinde 2 mi?
    olanaksız..
    normalde 1 milyon üstüne aylıkta onbinde 1 vermesi gerekliydi..ki siz 5 misli geçiyorsunuz..
    bence bir konuşun sizin danışmanla..
    Siz alb ile mi çalişiyorsunuz hala. Ben tacirlerden onbinde 5 ten gelince alb nin onbinde 2 si çok az geldi bana ve bu yüzden hiç sormadim. Hatta son zamanlarda 10 milyonu gecti aylık hacmim.
    1 milyonu gecince onbinde 1 e düşen kurum alb mi yani.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Siz alb ile mi çalişiyorsunuz hala. Ben tacirlerden onbinde 5 ten gelince alb nin onbinde 2 si çok az geldi bana ve bu yüzden hiç sormadim. Hatta son zamanlarda 10 milyonu gecti aylık hacmim.
    1 milyonu gecince onbinde 1 e düşen kurum alb mi yani.

Alb'deki aylık işlem hacmim 10 milyon civarı, on binde 1 komisyon oranını sordum. 2 yıl önceki kampanyaları olduğunu söylediler.

6.  Alıntı Originally Posted by saint Yazıyı Oku
    Alb'deki aylık işlem hacmim 10 milyon civarı, on binde 1 komisyon oranını sordum. 2 yıl önceki kampanyaları olduğunu söylediler.
    ALB gibi bir kurumla o hacimle onbinde 1 ile çalışmanız GEREKİR..
    eğer kabul etmiyorlarsa
    SİZE kurum mu yok ? o hacim ile
    ALAN yatrıım
    A1
    osmanlı
    hepsi size onbinde 2,1 verir..
    onbinde 1 için ise en az 1 yıl isterler..
    bakın kurumların bu komisyonları BİLE fazladır..
    neden derseniz ŞUAN tüm avrupada bir kurum varki SIFIR komisyon veriyor..TR ye gelmek için ANKET yapıyordu bir ARA yeterli
    katılım olmadığı için GELMEDİ..

7. Merhaba ben iş bankasıyla çalışıyorum 10.000 de 20 lira gibi bi işlem ücreti kesiliyo ayrıca 3 aylık için 8.25 tl saklama ücreti kesiliyor. Bu bana çok fazla geldi bu işte yeniyim bana önerebileceğiniz güvenilir bi aracı kurum var mı acaba?

8. burda zikrettiginiz araci kurumlarin komisyon oranlari disinda verdikleri hizmetede bi goz atin derim.hizli al sat yapiyorsaniz milletin alip sattigi hisselerin sizin araci kurumunuzda alisa satisa kapali oldugunu gorursunuz.arayuzleride bes para etmeyen bi suru araci kurum var.
    ytd

Sayfa 8/16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •