Merhabalar,
Çalışıtıgm aracı kurum arayuz değiştirdi, hedef emir, şartlı emir vs kaldırılıldı, bu ozellikleri olan aracı kurum arıyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandıklarınız da varmıdır.
Teşkkürler..
Merhabalar,
Çalışıtıgm aracı kurum arayuz değiştirdi, hedef emir, şartlı emir vs kaldırılıldı, bu ozellikleri olan aracı kurum arıyorum.. Hangilerinde var biliyormusunuz, sizin kullandıklarınız da varmıdır.
Teşkkürler..
Siz alb ile mi çalişiyorsunuz hala. Ben tacirlerden onbinde 5 ten gelince alb nin onbinde 2 si çok az geldi bana ve bu yüzden hiç sormadim. Hatta son zamanlarda 10 milyonu gecti aylık hacmim.
1 milyonu gecince onbinde 1 e düşen kurum alb mi yani.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALB gibi bir kurumla o hacimle onbinde 1 ile çalışmanız GEREKİR..
eğer kabul etmiyorlarsa
SİZE kurum mu yok ? o hacim ile
ALAN yatrıım
A1
osmanlı
hepsi size onbinde 2,1 verir..
onbinde 1 için ise en az 1 yıl isterler..
bakın kurumların bu komisyonları BİLE fazladır..
neden derseniz ŞUAN tüm avrupada bir kurum varki SIFIR komisyon veriyor..TR ye gelmek için ANKET yapıyordu bir ARA yeterli
katılım olmadığı için GELMEDİ..
Merhaba ben iş bankasıyla çalışıyorum 10.000 de 20 lira gibi bi işlem ücreti kesiliyo ayrıca 3 aylık için 8.25 tl saklama ücreti kesiliyor. Bu bana çok fazla geldi bu işte yeniyim bana önerebileceğiniz güvenilir bi aracı kurum var mı acaba?
burda zikrettiginiz araci kurumlarin komisyon oranlari disinda verdikleri hizmetede bi goz atin derim.hizli al sat yapiyorsaniz milletin alip sattigi hisselerin sizin araci kurumunuzda alisa satisa kapali oldugunu gorursunuz.arayuzleride bes para etmeyen bi suru araci kurum var.
ytd
Yer İmleri