Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
Arama sonucu : 63 madde; 57 - 63 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bir buyuk furgun daha yapacagiz....

birden ve aniden....gelip yazacagim....simdi yazmiyorum.....uyandirmiyalim kerizzleri....
    burada....belirttigim hubar dustu....ben pazartesi aksam duser duduncesindeydim.....BILMEME RAGMEN....KACIRDIM....erken dustu hubar.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    burada....belirttigim hubar dustu....ben pazartesi aksam duser duduncesindeydim.....BILMEME RAGMEN....KACIRDIM....erken dustu hubar.
    Maldayız zaten emmi ne kaçtı ki

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Emmim yanlış anlamazsan eğer, madem biliyordun hadi bize yazmadın, kendin niye kaçırdın ki ?

Bu görüşme daha çok bölgesel bir anlaşma için yapılan görüşme sanki.

Milyar usdler akacak mı buraya?

İsrail bu arada bir i.nelik yapar mı?

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Maldayız zaten emmi ne kaçtı ki
    dogru....VIOP long yapacaktim....THY boing gorusmelerini....durna guslari getirmisti....

iyi bir...VIOP long FUR-KAC ti tuncer....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Emmim yanlış anlamazsan eğer, madem biliyordun hadi bize yazmadın, kendin niye kaçırdın ki ?

Bu görüşme daha çok bölgesel bir anlaşma için yapılan görüşme sanki.

Milyar usdler akacak mı buraya?

İsrail bu arada bir i.nelik yapar mı?
    yok oyle bisey smart....THY boeing isi bu....o kadar....ama sanki para gelecek diye kullanir borsa....

SHORT u cakarim gene....

6. Aslında thy ciddi borçlanacak

Acaba yabancı 1 haftadır ondan mı deli gibi sattı bunu

7. Emmi biraz jeopolitik konuşalım

Borsa yukarıya gidiyor lakin kimsenin kafasını çevirip bakmadığı Suriye iyice ısındı

İsrail Kıbrısa mobil demir kubbe götürdü

Bahçeli TRÇ ittifakı kurulmalı dedi

Sence İsrail ile aramızda bir savaş riski var mıdır yakın vadede

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •