Sayfa 80/639 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 633 - 640 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Vay kansız vay 34 den vermedi 33 oldu...

Sorun değil nereye dusureceksine bakalım 30 a kadar bünye alışık yabancı değil daha aşağıya sen de döt olabilirsin spek efendi...

Gerçekleri olabilecekleri burada yazdıkça spek belli ki kuduz köpek gibi ne yapacağını bilemiyor...

Naz yapma üç beş bin lotla fiyatı düşürmek için farklı hesaplarla sağ cepten sol cebe yemezler...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    TransTürk bilen bilir sahibi Faruk Sürendiye. Acun Ilıcalı ya satılacak diye 0.18 kuruŞ ile harekete başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 1.80 e kadar çıkmıştı ve haber fos çıktı üstelik % 98 için halka açık olmasına rağmen...

Akpaz hangi haberi kullanır bilemem kaça kadar çıkar bilmiyorum ama bunun da eninde sonunda bir hareket yapacağına inancım var...

Bilanço bunda hareket sebebi olamayacak çok belli...

Göstermelik bir üst pazara çıkmak için başvuru haberi olabilir

Patronun hisse geri alımına başladığı haberi olabilir

Genel kurul toplantısı haberi kullanılabilir

Çözümlenmesi zor gördüğüm alacak meselesi bir ihtimal...

Yani benim de bu şirketin düzeleceğine inancım yok...

Faaliyet karı desek yaptığı anlaşmaların bir kısmı iptal zaten.

Faaliyet karı için sihirli bir el olmalı ve şimdiki in en az 5 katı düzenli her üç ayda bilanço da görelim...

Dolar euro ortada ülkenin siyasi ve ekonomik durumu ortada...

Hareket olursa parasını kurtarabilen kurtaracak kurtaramayan maalesef bir bardak soğuk su içecek...

Ataç inşaat ve artog gıda hisselerinde kar edip ayrilmistim bakalım bunda 3.kez ziplayabilecek miyim???
    1. yok birader çekirge bi sıcrarmış iki sıcrarmış sen hakkını kullanmışın
    2. hisse geri alımını hangi parayla yapacaklar adamlar eski camide dilenip yeni camide sadaka dağıtıyolar
    3. benim bi bardak su pencerenin önünde bekliyo elim kolum bağlı

3. Arkadaşlar boşa hayal kurmayin.bu adamlar halka arz diye ırz ettiler. Boşuna beklenti ve hayale kapilmayin.ne maliye ne mahkeme ne spk birşey yapmaz bunlara.adamlar boş şirketi bize pazarları arz diye oradan voleyi vurdu ..kasada olduğu söylenen parayı da yedi geri de ödemiyor. .hiç düzeleceği de yok..bizler de artık tahta kazanana veya iflas edene kadar hayal görmeye devam ederiz artık. ..seddulbahir hocam seninle de ilgili kafamda sorular var ama neyse allah seninde kalbine göre versin ne diyeyim. .

4. Amin kardeşim,ecmain İnşallah.

5. Ya hayal olmazsa bir umut olmazsa niye bekleyelim...

Bu fiyatlardan satalım o zaman...

Bizim elimize ne geçecek???

1.29 dan aldığım hisseyi 33 kuruşa mı vereyim???

Tabi ki ortalık güllük gülistanlık değil hep kendi adıma şunu dedim ya beraber batarim şirket ile beraber ya da beklerim maliyetimin üstüne gelince giderim...

Sağolsun speğin 2 hafta önce ki hareketi sayesinde al sat yaptım 4 kademe daha maliyetimei aşağı çektim ...

Açıkça 38 _ 40 arasına sattıklarımin çoğunu dün ve bugün 34 _ 35 den yerine koydum ve hala farklı bir hissemize var orada güzel gidiyorum silver hissenin adı oradan da kar ettikçe buradan takviye yapacağım...

Fiyatlar böyle devam ederse maliyetime ilk kez 50 kuruşa kadar çekeceğim...

Kafam atarsa gider arabanın modelini küçültür maliyeti 40 lira kadar çekerim ya batarim ya da ihya olurum..

Bunu spek okuyorsa selamımı iletiyorum

6. Birçok şirket genel kurul çağrısı yapıyor gözüm sürekli kapta bunlar ne zaman ilan edecek???

Artık ak koyun kara koyun ortaya çıksın

7. Spek ve şirkette çok korkmuştur simdi umit bey.arabasini da satip hisse alacakmis eyvah diyorlardir.gecen yil 50 kuruslardayken de sikiyorsa 40 kuruşa düşsün diyen cok oldu gorur patron ve spek diyen coktu.bak gördüğün gibi simdi 30 kuruş ve hala düşüyor. Son olarak 30 kuruş sıfırdan büyüktür. .

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Spek ve şirkette çok korkmuştur simdi umit bey.arabasini da satip hisse alacakmis eyvah diyorlardir.gecen yil 50 kuruslardayken de sikiyorsa 40 kuruşa düşsün diyen cok oldu gorur patron ve spek diyen coktu.bak gördüğün gibi simdi 30 kuruş ve hala düşüyor. Son olarak 30 kuruş sıfırdan büyüktür. .
    Siz de haklısınız ben imkanım dahilinde maliyetime dusure düşüre iyi yere getirdim...1.29 da girmiştim şimdi daha makul yerde ama yine de zaman + maliyet hala zararım büyük...

Sen ben bizler satacağız ki speğin ekmeğine yağ sürelim... adım adım her yorumu hareketi psikolojimizi maliyetimizi biliyorlar...

Sen diyorsun ki bu hisse çıkmaz hatta batacak ben de diyorum ki bu hisse batacaksa bile son bir hamle ile fiyatı yukarı taşıyacak ve şirketin geleceğine dair hiç yorum yapmıyorum tamamen hisse fiyatının spekülatif artacağına inanıyorum...

Olur da önlem alırlar şirket ve hisselerine sahip çıkarlar o zaman zaten gider ben bunu savunmuyorum ben bir kulp bulunup hisse en azından 80 kuruş ile 1.20 lere kadar gidecek diye bekliyorum...

Ben düşüncemin beklentimin arkasındayım ömrümüz olursa göreceğiz olmazsa zaten zararda 2 yıla yakın beklemiş olurum. Umudu olmayan 0 kuruşa inecegine tahtanın kapanacagina inanan buyursun satsın elbet alan olacak...

Sayfa 80/639 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •