Sayfa 79/639 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 625 - 632 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. TransTürk bilen bilir sahibi Faruk Sürendiye. Acun Ilıcalı ya satılacak diye 0.18 kuruŞ ile harekete başlayıp yanlış hatırlamıyorsam 1.80 e kadar çıkmıştı ve haber fos çıktı üstelik % 98 için halka açık olmasına rağmen...

Akpaz hangi haberi kullanır bilemem kaça kadar çıkar bilmiyorum ama bunun da eninde sonunda bir hareket yapacağına inancım var...

Bilanço bunda hareket sebebi olamayacak çok belli...

Göstermelik bir üst pazara çıkmak için başvuru haberi olabilir

Patronun hisse geri alımına başladığı haberi olabilir

Genel kurul toplantısı haberi kullanılabilir

Çözümlenmesi zor gördüğüm alacak meselesi bir ihtimal...

Yani benim de bu şirketin düzeleceğine inancım yok...

Faaliyet karı desek yaptığı anlaşmaların bir kısmı iptal zaten.

Faaliyet karı için sihirli bir el olmalı ve şimdiki in en az 5 katı düzenli her üç ayda bilanço da görelim...

Dolar euro ortada ülkenin siyasi ve ekonomik durumu ortada...

Hareket olursa parasını kurtarabilen kurtaracak kurtaramayan maalesef bir bardak soğuk su içecek...

Ataç inşaat ve artog gıda hisselerinde kar edip ayrilmistim bakalım bunda 3.kez ziplayabilecek miyim???

2. Yazdığınız her cümlenin altına imzamı atıyorum Ümit hocam,çok doğru tespitler.Anladığım kadarıyla sörf için aynı dalgayı bekliyoruz,yoksa deniz kirli;temizlenmeyecek duruma gelmiş.

3. Hocam kimsenin artık umudu kalmadı galiba... maliyetime gelsin yeter artık kar hayali bile bırakmadılar...tek isteğim geçen yıl 87 görmüştü onun biraz üstüne çıksın benden elveda...

Ben sattiktan sonra isterse 3 lira olsun çok ahımı aldılar bir daha kurtulursam dönüp bakmam artık...

Bunu yazıyorum spek takip ediyorsa o hareket olmadan tek lot yok ona ve patrona bendeki lot ile onlardaki arasında fersah fersah fark var onlar düşünsün...

Ben gideceğine inanıyorum ve inşallah gidecek de bari ikna edici bir haber ile ucursalar hisseyi...

Genel kurul toplantısı haberi geleydi sonrasında artık spek den hünerini göstermesini bekliyorum...

İstese asansör yapıp kaç kez cebini doldurmustu ama bir türlü yapmadı farklı bir planı olmalı...

D grubunda diğer hisselerin hareketini takip ediyorum % 100 marjinal ve daha fazlasıyla gel git yapanlar var akpaz tam uyuz çıktı ya ona ayar oluyorum...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

4. 13.55 seansına 34 den alım emri girdim yarısına verdi...

Günü 35 den kapatabilir...

Toplantı haberi en geç haftaya cumaya kadar gelmeli...

5. 5665 lotla 34 te uzlaşıyor,17135 lot satışta bekliyor

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Yazdığınız her cümlenin altına imzamı atıyorum Ümit hocam,çok doğru tespitler.Anladığım kadarıyla sörf için aynı dalgayı bekliyoruz,yoksa deniz kirli;temizlenmeyecek duruma gelmiş.
     Alıntı Originally Posted by sabreden Yazıyı Oku
    5665 lotla 34 te uzlaşıyor,17135 lot satışta bekliyor
    34 e uzlasiyor ben alamadım 34 den yarısını alabildim...

Ya spek ****lik yapıyor ya da yine canına tak eden ky zararına satıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    34 e uzlasiyor ben alamadım 34 den yarısını alabildim...

Ya spek ****lik yapıyor ya da yine canına tak eden ky zararına satıyor
    yahu hocam bırakın şu polyannnacılığı...
    maalesef bu şirket artog ve ataç gibi değil.
    sizler bizler satamadan bu gidişle tahtası kapanacak sanki...
    yoksa patron ve spek en azından 2 yıldır bir el atar ekmek yerdi..
    onlar bile el atmadığına göre durum vahim...

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    yahu hocam bırakın şu polyannnacılığı...
    maalesef bu şirket artog ve ataç gibi değil.
    sizler bizler satamadan bu gidişle tahtası kapanacak sanki...
    yoksa patron ve spek en azından 2 yıldır bir el atar ekmek yerdi..
    onlar bile el atmadığına göre durum vahim...
    Durumun vahim olduğu aşikar hocam itiraz yok da itirazımız şuna sen bu şirketin spegi patronun adamı olsan elinde milyon lotları olsa en azından elindekilerin yarısını hatta mümkünse çoğunu satmak ister bunun için göstermelik de olsa icraat yaparsın değil mi???

Bunu biz akıl ediyoruz da bu işin çakalı kurdu olan tahtanın kapanmasını ya da yıllarca elinde değersiz bir şekilde durmasını istemez...

Speğin maliyetinin 30 kuruş olmayacağını tahmin ediyorsunuzdur bu adam buraya yuzbinlerini belki milyonlarini bağladı ve mutlaka patron ile iletişim halinde olmalı emin ol o yapılacak haberinde hareketinde sonuna göre kendine program yapmıştır...

Sadece zamanın ne zaman olacağına dair bilgimiz yok sabreden bir şekilde kar ile ayrılacak ama bu 1 ay olur 1 yıl olur 3 yıl olur bilemem...

Ben 1 ay önce iheva aldım 33 den ve 52 ye kadar çıktı orada da 5 yıl bekleyip maliyetini düşürenler kara geçip ayrılanlar vardı yani bir şekilde bir hareket olacak....

Sayfa 79/639 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •