Eyvallah..gel bakalým 22 sýkarsa tabi..)
Eyvallah..gel bakalým 22 sýkarsa tabi..)
JCR Akyürek pazarlama ile Ýlgili Olarak Tespit Edilecek Yeni Derecelendirme Neticelerini Kamuoyuna Kýsa Süre Ýçerisinde Açýklayacak
Kuruluþtan konuya iliþkin yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
JCR Eurasia Rating tarafýndan Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Daðýtým ve Ticaret A.Þ.' ye yönelik 27 Aralýk 2017 tarihli derecelendirme raporunda risk seviyeleri aþaðýdaki þekilde belirlenmiþ,
Uzun Vadeli Uluslararasý Yabancý Para : BB+/ (Stabil Görünüm)
Uzun Vadeli Uluslararasý Yerel Para Notu : BB+/ (Stabil Görünüm)
Uzun Vadeli Ulusal Notu : BB+ (Trk)/ (Stabil Görünüm)
Kýsa Vadeli Uluslararasý Yabancý Para : B / (Stabil Görünüm)
Kýsa Vadeli Uluslararasý Yerel Para Notu : B / (Stabil Görünüm)
Kýsa Vadeli Ulusal Notu : B (Trk) / (Stabil Görünüm)
Desteklenme Notu : 3
Ortaklardan Baðýmsýzlýk Notu : BC
ve borçlarýn geçmiþteki yapýlandýrýlmasý parelerinde, ilk taksitin 15 Ocak 2018 tarihli ödemesinin yapýlýp/yapýlmayacaðý izlenecek konular arasýnda belirtilmiþti. Bahsedilen ödemenin gerçekleþtirilmediði ve yeni bir vadenin belirlenmesine yönelik çalýþmalarýn devam ettiði bilgisi öðrenilmiþtir
Firmadan edinilecek ilave bilgi ve alacaklý bankalar ile devam eden görüþmelerin sonuçlanmasýna göre konuyla ilgili olarak tespit edilecek yeni derecelendirme neticeleri Kamuoyuna kýsa süre içerisinde açýklanacaktýr.
Derecelendirme neticeleriyle ilgili daha fazla bilgi Kuruluþumuzun http://www.jcrer.com.tr adresinden saðlanabilir veya Kuruluþumuz baþ analisti Sn. Orkun ÝNAN ile iletiþim kurulabilir
Bu ********ler ne zaman haber gönderseler hep olumlu haber oluyor. Sonrada hisseye gümmm. Aldanmayýn sakýn
Ýþlem hacmi 589923 adet kim aldý bu kadar hisseyi ben halen bekliyorum zarar %50 bakalým yarýn kaça düþecek
alanlar
ak yatýrým 134 bin
ziraat 50 bin
garanti 35 bin
satanlar
halk 97 bin
iþ 74 bin
meksa 59 bin
iþ yatýrým 228 bin almýþ 302 bin satmýþ
Yarýn tavana yapistirirlar ..ky mal kalmadi herhalde
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketle görüþen haber alabilen varmý Doruk Daðýtýmýn Maðazalarý birer birer kapatýyor Ticaret sicile göre 5 tane daha kapatýlmamýþ görünüyor ama onlarda yakýnda yayýnlanýr (Çerkezköy- Çorlu - Tekirdað- Güneþli- Kýraç) kapatýldý diye, Maðazalarý kapat anlaþmalarý iptal et, iflas ver bizde rahat edelim sende bari
Yer Ýmleri