Sayfa 80/138 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon
Arama sonucu : 1104 madde; 633 - 640 arası.

Konu: GMSTRF QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu

Elbet kar zarar hesabı dolar bazında olmalı.Ben o hesapla inanılmaz bir getiri fırsatı görüyorum.Bunu da zaten 2 yıldır yazıyorum,forumda GMSTR ve diğer topiklerde 2 yıldır bu konuda yazılarım var,sanırım size denk gelmedi.

2. iki resim arasinda 10 aylik bir fark var daha once gunluk haftalik takip ediyordum ama son zamanlarda biraktim
    JP deki artis 12 16 araliginda olmadi 18 30 araliginda oldu

amna dedigim gibi ben satmadan once registred orani cok azdi o esnada JP 16 milyon ons eligible dan registred dondurdugunde midem bulandigi icin sattim

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Registered ve Eligible in anlamlarini bilmeyen icin aciklamasini yapayim

Eligible :Sartlara uygun comex tarafindan saklanabilir ama fiziki teslimat yapilamaz
    Registered: Fiziki teslimat yapilabilir

4. Hayat Kisa para oyle yada her zaman kazanilir .
    Uzulmem Amac para kazanmak ise Gumus de trene binemeyiz ama baska bir ensturmandan kazaniriz
    konuyu fazla saptirmadan bir ornek vereyim
    ev sevdigim parite mesela Gumusde kaldiracsiz islem yaparim ama Aud Nzd senede 1 sefer yapacagim dusuk kaldiracli islem gumusun 15 30 araliginda birakacagi kar kadar birakir . yani alternatifler bitmez

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben üzülürüm,bu kadar kafa yorduğum bir enstrumanın ekmeğini yiyemezsem çok üzülürüm,o yüzden bu fiyatlar bana uygun.Ben borsacıyım yönü kafamda kesin olarak belirlediysem fiyat önemli değil,trendin başındaysak 3 dolar yukarı 4 dolar aşağı faketmez,hedefim çok daha yüksek.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Registered ve Eligible in anlamlarini bilmeyen icin aciklamasini yapayim

Eligible :Sartlara uygun comex tarafindan saklanabilir ama fiziki teslimat yapilamaz
    Registered: Fiziki teslimat yapilabilir
    Sn culpable sağdan satar soldan alır,morganın yaptığı işler belli,zaten ceza da aldı.Gümüş olayı değişik,çok ucuz ,kesin artacak bir emtia,bence baskılanamaz.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Hayat Kisa para oyle yada her zaman kazanilir .
    Uzulmem Amac para kazanmak ise Gumus de trene binemeyiz ama baska bir ensturmandan kazaniriz
    konuyu fazla saptirmadan bir ornek vereyim
    ev sevdigim parite mesela Gumusde kaldiracsiz islem yaparim ama Aud Nzd senede 1 sefer yapacagim dusuk kaldiracli islem gumusun 15 30 araliginda birakacagi kar kadar birakir . yani alternatifler bitmez
    Ben yatırımcıyım,oyuncu değilim,denedim beceremiyorum,ben inandığım bir şeyi alacağım,gerekirse süresiz beklerim ama sonunda ekmeğini yerim.Oyunculara saygım sonsuz,ama benim becerebildiğim bir şey değil.

7. bir onceki 22.8x leri gordugunde normalde bizler gumuslenirdik en azindan ben gumuslenirdim ama 22.8x altinda gunluk kapanis yapti ve cuma gunu olmasindan dolayi haftalik kapanis yapmisti bu benim o fiyattan gumuslenmemem icin sebebdi ama tuzakmis pazartesi acilis ile birlikte yukarilara goturduler %30 luk bir kazanci kacirdik ama terside olabilir bu sefer 22.8 altinda kapanis yapan bir gumusu neden aldim diyerek kendimizi suclardik sanirim sizde ayni sebebden gumuslenmediniz

Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    burada ilk defa gordugum ama piyasa dinamiklerini cok iyi ozunsemis bir arkadasin yorumunu zevkle okudum. hakli olabilir. bende onun gibi 22-23 dolar bekliyordum gelmedi. ama sisirne bir haberle 30 lara gittigi icin acaba mal yikma mi vardi fikri hep icimi kemirecek su saatten sonra. ha ben 22-23 gelirse yine fullerim ama korkarak ve asiri temkinli davranarak.

8. Sn Hkm finansal piyasalarda ruzgar bir anda tersine doner .
    benim soylemek istedigim su: tamam uzun vade yatirimcisi olacagiz gumuste . ama uzun vade yatirim yaparken bile Kisa vadeli fiyatlanmalarda riski minimize etmek daha dogru

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben yatırımcıyım,oyuncu değilim,denedim beceremiyorum,ben inandığım bir şeyi alacağım,gerekirse süresiz beklerim ama sonunda ekmeğini yerim.Oyunculara saygım sonsuz,ama benim becerebildiğim bir şey değil.

Sayfa 80/138 İlkİlk ... 3070787980818290130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •