Sayfa 801/1009 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Pek sağlıklı fiyat oluşumları olmuyor kısa alanda özellikle..
    Büyük fiyat marjlarında kullanılabilir..

Ama fon olduğundan dolayı kardan yüzde 10 stopaj kesintisi vardır.Bilginiz olsun.

Dün gün içi 3.74 ü gören dolar 3.66 da ..

Gözü toprağa yöneldi yeniden..
    Dün panikle alan adam 100.000 dolarda 8000 tl zarara girdi..Daha da ne olacağı belirsiz..şimdi satsan ya fırlarsa korkusu satmasan ya düşerse korkusu..

Alan olmuştur eminim de..diğer forumda 3.72 den 73 den atladım kanka cıları gördüm..

Yeniden gevşemesini bekliyorum doların.

Kendi fikirlerimdir..

6.69 ları gören yuan 6.56 lara geri çekildi..

eurusd paritesi yeniden 1.18 lere dayandı..

altın 1270 leri görmüş idi 1292 de..
    GUND dün senin maliyetlerinde üstüne çıkmıştı satıp çıkaydın ya, yine mi çıkmadın yoksa. sakın vadedeyim diye mazeret bulma. sana 3,40 olduğu zaman artacak demiştim sende 3,20 gösterecekler diyordun, görüyorsun işte rabobank denilen yalancı gurüh bile çark etti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Öyle bir coğrafyada öyle yöneticilerin ellerindeki bu ülke, bu devlet, korkarım her an her şey olabilir.

ABD hiç bir devirde benim politikalarını tuttuğum, eylemlerine destek verdiğim, sevdiğim bir devlet olmadı.

Aynen Fetö olayı gibi, işin garibi, onlar ABD ile canciğer kuzu sarması iken biz 40 seneden beri olduğu gibi ABD nin her eylemini, her politikasını tenkid ediyorduk.

"Ben BOP eşbaşkanıyım" derken onu alkışlayanlardan olmadık hiç bir zaman.

Şimdi bir şekilde papaz olundu ABD ile...Nasılsa...

(15 gün önce friend idiler)

Bir anda Aktroller Anti Amerikancı oldular...

Biz devletimizin diplomatik teamül ve usullere göre hareket etmesini uygun görenlerdeniz.

Düşman da olsak, bir devletin temsilcisi olan bir büyükelçiyi aşağılamak, Hakaret etmek , bize bir şey kazandırmaz.

Şeref vermez.

O devlete hakaret etmek demektir.

Gerek var mıdır buna?

Bu devlet gelip geçici yöneticilerin kendi bildiği usulleriyle diplomasi yapacağı bir kahve midir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,107
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tarihcim uçmuş
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    dedim ama bak akrıştırıyon git güneysuya saydır
    aranızda çözün sorunlarınızı dedim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dedim ama bak akrıştırıyon git güneysuya saydır
    aranızda çözün sorunlarınızı dedim
    Eyi demişsin de neye sana dalıyorlar anlayamadım, bu kaçıncı karıştırma yahu!

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    GUND dün senin maliyetlerinde üstüne çıkmıştı satıp çıkaydın ya, yine mi çıkmadın yoksa. sakın vadedeyim diye mazeret bulma. sana 3,40 olduğu zaman artacak demiştim sende 3,20 gösterecekler diyordun, görüyorsun işte rabobank denilen yalancı gurüh bile çark etti.
    Hoşgeldin Power....

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin Power....
    ben zaten faiz başlığındaydım, buradaki küfürleşmelerden sonra uğramaz olmuştum buraya. bakalım troller ne kadar rahat duracak.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    power sattim 3.58 ilk etap 3.70 2. etap..

Hayırlısı artık ne yapalım..

Sayfa 801/1009 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •