Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 803/936 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,417 - 6,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    ANAYASA hukuku hocalarından, eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Mümtaz Soysal hayatını kaybetti. İstanbul'da 90 yaşında vefat eden Prof. Dr. Mümtaz Soysal, bir süredir Alzheimer tedavisi görüyordu. 40 yaşında vefat eden yazar eşi Sevgi Soysal'dan iki çocuğu bulunan Prof. Dr. Mümtaz Soysal'ın 13 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

SBF nin efsane hocalarından biriydi.

Kişiliği, duruşu, konusundaki uzmanlığı ve saygınlığı ile çok farklı biriydi.

Birinci sınıftayken Anayasaya Giriş dersi o kadar kalabalık olurdu ki nefes almak zorlaşırdı.

Bu derslere komşumuz Ankara Hukuk talebeleri de girerdi.

Müthiş bir futbol sever ve Beşiktaşlıydı.

Çok özel bir sesi ve tonlaması vardı.

Güzel ve iyi bir insandı.

Allah rahmet eylesin.

Bide Allahsız kitapsız adamlar var tarih din ahlak dersi vermek icin forumda gezerler
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ANAYASA hukuku hocalarından, eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Mümtaz Soysal hayatını kaybetti. İstanbul'da 90 yaşında vefat eden Prof. Dr. Mümtaz Soysal, bir süredir Alzheimer tedavisi görüyordu. 40 yaşında vefat eden yazar eşi Sevgi Soysal'dan iki çocuğu bulunan Prof. Dr. Mümtaz Soysal'ın 13 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

SBF nin efsane hocalarından biriydi.

Kişiliği, duruşu, konusundaki uzmanlığı ve saygınlığı ile çok farklı biriydi.

Birinci sınıftayken Anayasaya Giriş dersi o kadar kalabalık olurdu ki nefes almak zorlaşırdı.

Bu derslere komşumuz Ankara Hukuk talebeleri de girerdi.

Müthiş bir futbol sever ve Beşiktaşlıydı.

Çok özel bir sesi ve tonlaması vardı.

Güzel ve iyi bir insandı.

Allah rahmet eylesin.
    Yeri kolay kolay dolmayacak değerli bir kişiydi.
    Allah rahmet eylesin.

4. Duayendi alanında gerçekten...Allah rahmet eylesin...

Uludağ mezunu olmama rağmen dersine girme şerfine ulastım. Konfeeanslarina gittim. 100 soruda anayasa kitabini en az 50 kere okudum. Gercek bi hatip. Anayasa profösörü (öyle burhan kuzu gibi değil) hukuk adamı Sapına kadR Atatürkçü demokrat Türkie sevdalısı. Allahın rahmeri üstüne olsun. Inandigindan vazgecmez cezavine girer yatar. Ama gen edogruyu savunur
    bir halt olacağı yok.

6. Yıllarca adam sandığımız değer verdiğimiz ikiyüzlülerin an gelip de Cumhuriyet'i savunmak gerektiğinde içlerinden kapkara bir Açılımcı fışkırdığına tanık olduk..
    Mümtaz hoca her zaman her yerde kaya gibi sağlamdı. Denktaş'ın en büyük destekçisiydi biz Atatürkçüleri hiç yanıltmadı..
    Allah rahmet eylesin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kısaca: Mümtaz Sosyal ismiyle müsemma biriydi...

Basima daha gecen hafta geldi

Bende Adios ile Adios premium var.

Adiosun son odeme gunuydu ve yanlislikla adios premiuma yatirdim. Onun daha ekstresi kesilmemisti. Bankayi aradim. Muhasebelesme suresi 1 gun oldugu icin ertesi gun parayi aktarabiliriz dediler

Ama bugun adiosun son odeme tarihi ne yapmaliyim dedim. Dediler ki gecikmeye duser. Gece 24 e kadar en azindan asgari tutari yatirmalisiniz

Bende oyle yaptim. Ertesi gunde parayi premiumdan adiosa aktardim

.......

Rxpu sen yine de bankayi ara. 1 gunluk opsiyonlari oluyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 803/936 İlkİlk ... 303703753793801802803804805813853903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •