Sayfa 804/1005 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Viop L

1. "It's all Greek to me" diye bir söz var. O şekilde düşünen şanslı.

İnsanlar borsa ve vadeli ne olur onu merak ediyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim kafamı kurcalayan konulardan biri ölüp dirilince ölmeden önceki hafızanın resetlenip resetlenmeyeceği
    Yani ben hasan2salakosman4 ü hatırlayacaksam yeniden varolmanın bir anlamını idrak edemiyorum
    Bozkurt hocam hepsi olacak ben de olacağım neyse özür dilerim geçmiş teyzem takılmasına başka bişi bulmam lazım sana takılacak

3. yarın bankaları tabana yazıyorum bakalım ağa hangileri takılacak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

5. Nakit teminat azalmış, zarar mahsup da olabilir ya da karşı taraf fazla parayı çekmiş de olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Nakit teminat azalmış, zarar mahsup da olabilir ya da karşı taraf fazla parayı çekmiş de olabilir.

Your money

caney caney caney

destursuz TR girersen anında yolarlar abi

Burada Amazon illallah etti bir sürü politikasını iptal etmek zorunda kaldı

Burada Tesla bile ilk parti teslimatı galericilere yapmış, kendileri bile şaşırmış nasıl böyle oldu diye

Burada adamı madam yaparlar burada sevgi var abi sevgi!!!

Efendilik arayan Almanyaya İsviçreye gitsin burada kopartırlar adamı

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    yok öyle bi şey, ölmemiş orhan baba

ben ortaokulda okurken şöyle bi geyik vardı -güya orhan babanın başbakandan izin kağıdı varmış, türkiyenin her yerinde esrar içebilir diye izni varmış.. herkesin bildiği duyduğu bi geyikti bu.. on yıllar sonra orhan babayla tanış olduk borsa işleri üzerinden.. bi gün sordum, böyle böyle derlerdi eskiden, aslı var mıdır diye.. güldü, şöyle cevap verdi -70lerde ilk kaset film işlerine başladığımızda adana en önemli merkezdi, galalar orda olurdu sık sık adanaya giderdik, adanaya vardığımızda oranın en bıçkınları gelir hal hatır sorar -bi şey lazım mı orhan baba diye sorarlardı, ben de her seferinde -sağolun tedarikli geldim diye cevap verirdim

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt hocam hepsi olacak ben de olacağım neyse özür dilerim geçmiş teyzem takılmasına başka bişi bulmam lazım sana takılacak
    Özür dileyecek bir durum yok,kafana göre takıl, zaten takıldığının farkındayım ama sürekli olarak teyzem teyzem hergün teyzem dersen bi yerden sonra sıkıcı oluyor, haa benim için sıkıntı olmaz ama foruma girip borsada düşüncelerini yazan var mı yada kim ne yazmış diye okumaya gelenleri sıkar bıktırır. Bu ne ya adam takmış kafaya huniyi bozkurta geliyor gidiyor teyzem diyor deliminir nedir diye düşünebilir.
    Borsada zaten oyuncuların o anki düşündüklerinin bir yansımasıdır, bir borsacının dünkü düşüncesi ile bugünkü düşüncesi değişebilir, buna etken olan bir haber yada bir olay farklı düşünmesine sebeb olanbilür.
    Birde bazan moralin bozuktur kafayı dağıtacak yer ararsın takılacak birini ararsın ama bulamazsın ben seni yokmuş gibi yazını alıntılayıp cevap vermezsem moralin bozulur.

Konuyu dağıtmadan, teyzem den sıkılmışın belli,önceki don muhabbeti olmasın o da sıkmıştı
    Denüşük bişii bul, ekzantrik ateşli cafcaflı bişii olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 804/1005 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •