Sayfa 805/1001 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bir bilgi vereyim
    Nkolay bono günlük faizi % 10'a yükseltti
    60 gün kalırsanız ilk günden geçerli olarak %11 verecek
    Günlük yatır çek imkanıda var
    EFT ücretsizmiş.
    Son alım günü 30 Temmuz'muş.

Ben PPF ve bazı ÖST fonlarını buraya aktaracağım
    %11 veren PPF hatta ÖST fonu kalmadı neredeyse
    İlgilenen olursa bir incelesin.
    Mevduat garantisi yok ama ÖST fonunda da yok zaten
    Teşekkürler...

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Arkadaslar merhabalar, uzun suredir borsa takip ederim, artis zamanlarinda bile dogru hisse secemedigim icin fonlara yoneldim. Ama anlayamadigim bir kac sey var, yeri burasi degilse de kusuruma bakmayin.
    Yapi krediden, gecen hafta osmanli oph icin alim verdim, dünde (7 temmuz) satis verdim saat 13 gibi. Alirken de işlem 2 gun sonra gerceklesti, satista da şu anda bekleyen emirlerde ve gerceklesme tarihi 9 temmuz diyor.
    Alirken dikkat ettigim kadariyla da 2 gun sonra saat 14.45 gibi fon portfoyumde gozukmeye basladi ve o anki fiyat uzerinden alim yapilmis.
    Fon icin alim satim vadesi 1 gun yazmasina ragmen bu surec nasil isliyor, bilgi veya kaynak verebilirseniz cok sevinirim.
    Tskler

3. Arkadaşlar, Istanbul Portfoy'un serbest fonlarında olanlar ne düşünüyorsunuz? IIS ve IIP ile ilgileniyorum, güzel yönetiliyor gibi duruyor. IAR için ise şu an bist'in çok yüksek oldugunu düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by mertazor Yazıyı Oku
    Arkadaslar merhabalar, uzun suredir borsa takip ederim, artis zamanlarinda bile dogru hisse secemedigim icin fonlara yoneldim. Ama anlayamadigim bir kac sey var, yeri burasi degilse de kusuruma bakmayin.
    Yapi krediden, gecen hafta osmanli oph icin alim verdim, dünde (7 temmuz) satis verdim saat 13 gibi. Alirken de işlem 2 gun sonra gerceklesti, satista da şu anda bekleyen emirlerde ve gerceklesme tarihi 9 temmuz diyor.
    Alirken dikkat ettigim kadariyla da 2 gun sonra saat 14.45 gibi fon portfoyumde gozukmeye basladi ve o anki fiyat uzerinden alim yapilmis.
    Fon icin alim satim vadesi 1 gun yazmasina ragmen bu surec nasil isliyor, bilgi veya kaynak verebilirseniz cok sevinirim.
    Tskler
    Bu konuda yanılan arkadaşlar oluyor.

Fonların hepsinin en son talimat saati 13.30 değil.
    12.30 olanda var
    13.00 olanda var.
    13.30 olanda var

12.30 son saati olana 12.35'te talimat verirseniz 1 gün kayıp olur.

O yüzden alım satım yaparken emirden önce gösterilen gerçekleşme tarihine dikkat edin.

5.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad ARE ve TLE kârda DBH ve AKE bıktırdı. Yarın ARE ve TLE için satış vermeyi düşünüyorum.
    Eurobond fonları böyledir, ara ara atak yaparlar, bazende bıktırırlar, sıkılır satarsınız sonra atağa geçerler.
    Mümkünse uzun vadeli düşünmek lazım bunları.

6. Mps % -0.78
    Zpe % -1.00
    Tca % +0.54

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Eurobond fonları böyledir, ara ara atak yaparlar, bazende bıktırırlar, sıkılır satarsınız sonra atağa geçerler.
    Mümkünse uzun vadeli düşünmek lazım bunları.
    Zararda olanları bozmayacağım zaten açıkçası değişken ya da hisse senedi fonları düşünüyorum. Haftaya kadar karar vereceğim.

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Mps % -0.78
    Zpe % -1.00
    Tca % +0.54
    Teşekkürler mps yi bir an -0,34 görünce sevinmiştim 😉

Sayfa 805/1001 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz