Sayfa 807/1012 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Basligi mesgul ettigim icin hepinizden ozur dilerim.
    Biraz oran paylasin da keyfimiz yerine gelsin

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bazi kisiler benim red listemde Bahri..
    Boylesi daha rahat..
    Romantik koministlerle cok ugrastim 80 li 90 li yillarda artik bu soylemlere karnim tok.
    Syg,
    Hep bu söylemlerle 80-90 lı yıllardan başlayarak günümüze ÇİFTÇİYİ DE BİTİRDİNİZ...
    Sağına soluna bakınma sana söylüyorum
    Evet siz bitirdiniz...

İstihdamın %34 nü asgari ücretli,biraz üstünde alanlarla birlikte istidamın %44 nü açlık sınırında yaşamaya siz mahkum ettiniz....

sana saygıda yok
    başarılar da
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. 03 Ocak Perşembe 14:33 TCMB: EKİM'DE FİNANSAL KESİM DIŞINDAKİ FİRMALARIN NET DÖVİZ AÇIĞI 203,4 MİLYAR DOLAR OLDU

4.  Alıntı Originally Posted by eregltuprs Yazıyı Oku
    sabah yazarı dilek güngör, "sabancılar maaile malta vatandaşı oldu. Malta resmi gazetesi’ndeki bilgilere göre, 2 çocuğuyla suzan sabancı dinçer, 2 çocuğu ve eşiyle çiğdem sabancı bilen ile şevket sabancı’nın torunları listede" dedi.

Dilek güngör, 'maltasa' başlığıyla yayımlanan yazısında "malta her yılın sonunda resmi gazetesi'nde ülkeden vatandaşlık alanların listesini yayımlıyor. 2018'in son günü de bu değişmedi. Malta'da her yıl belli sayıda yabancı yatırımcıya vatandaşlık verilmesini sağlayan ve tam ismi citizenship by ınvestment (yatırım ile vatandaşlık) olan programa girenlerin isimleri açıklandı" aktarımında bulundu.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...url_shortening
    bu çok önemli bi haber...geride kalmasın...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sabah yazarı Dilek Güngör, "Sabancılar maaile Malta vatandaşı oldu. Malta Resmi Gazetesi’ndeki bilgilere göre, 2 çocuğuyla Suzan Sabancı Dinçer, 2 çocuğu ve eşiyle Çiğdem Sabancı Bilen ile Şevket Sabancı’nın torunları listede" dedi.

Dilek Güngör, 'MaltaSA' başlığıyla yayımlanan yazısında "Malta her yılın sonunda Resmi Gazetesi'nde ülkeden vatandaşlık alanların listesini yayımlıyor. 2018'in son günü de bu değişmedi. Malta'da her yıl belli sayıda yabancı yatırımcıya vatandaşlık verilmesini sağlayan ve tam ismi Citizenship by Investment (Yatırım ile Vatandaşlık) olan programa girenlerin isimleri açıklandı" aktarımında bulundu.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
    Sadece 2018 yılında ülke dışına göcen 243 bin kişi.üstelik bunlar paralı olanlar yani parası ile birlikte gidiyorlar. bu ülkeden ümidini kesmişler anlaşılan.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Asgari ucretin, kira vergi ve diger ucret artislarinin gecmis degil gelecek, hedeflenen enflasyon oranina gore yapilmasi gerektigini savunuyorum..
    Syg,
    +1........
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ben anlamam onu bunu
    Eğer bu başlıkta garibana-asgari ücretliye çemkirilirse ve/veya EMPERYAL SÖYLEMLER olursa bende bankada parası olanlardan EK VERGİ/GELİR VERGİ ALINMASINI SAVUNURUM BAŞLIKTA

Tabii belirli bir miktarın üzerinde olanlardan yoksa tasarrufa karşı değiliz...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. akıllıbes diye bir şey çıkmış.

Sayfa 807/1012 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •