Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
O zamanlardan kalma Aygaz tasiyan bi abimiz var.
Vasat bir daire parasini 1974 de tek bir hisseye pazarlik ederek gommus.
Bir kac sene evvel bir senede aldigi temettu 400K TL idi..
Her sene gk ya gidermis.
Vehbi Koc ile de tanismis.
Ona hep ayni yeri ayirir olmuslar.
Son yillarda saglik nedeni ile gidemez oldu.
45 yildir o sadece 1 adet Aygaz hissesinin temettuleri ile geciniyor.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
1988 de arkadaşim bond çantayı uyduruk bir masaya koymuş, elinde dünkü bülten hisse alım satım yapardı.. Ben yanına gittiğimde dükkanı bana emanet eder, içeride tahtadan anlık fiyatı öğrenmeye çalışırdı.. Herkes de giremezdi içeri..
Hisse küpürleri kara listede mi, temettü kuponu kesilmiş mi, tek tek bakılırdı...
Şu anda tahtayı çizdiler derler ya.. İşte o zaman tebeşirle satışın üzerini çizerlerdi.. Brokerlık zormuş o zamanlar.
Hey gidi günler..
iyi ki açmışsınız konuyu.. Eski günleri yad ettim..
Arkadaşım ise köşeyi döndü, çok uzun yıllar önce Amerikaya yerleşti.![]()
Yer İmleri